V kampani Chaosu bude potřeba dobývat nová území v Total War: Warhammer
Total War: Warhammer Novinka V kampani Chaosu bude potřeba dobývat nová území v Total War: Warhammer

V kampani Chaosu bude potřeba dobývat nová území v Total War: Warhammer

Michal Burian

Michal Burian

V opačném případě budou vaše jednotky postupně ztrácet morálku, což znamená velký problém. Navíc nebudete mít měnu na rozšiřování armády.

Reklama

V osmiminutovém videu z Total War: Warhammer uvidíte kampaň za Chaos. Tahle frakce je bonusovou a získá ji zadarmo každý, kdo si hru koupí během prvního týdne, případně v předobjednávce.

Vojsko Chaosu cílí hlavně na těžkou pěchotu, jízdu a chaosem ovlivněná monstra. Síla této frakce je v její brutalitě a silné vůli. Velký pozor si ale musíte dávat na morálku, jednotky Chaosu potřebují, abyste neustále dobývali nová území a postupně získali nadvládu nad velkou oblastí mapy. Pokud tomu bude jinak, vaše vojsko bude postupně ztrácet morálku, což znamená velký problém, který vyvrcholí povstáním.

S tím souvisí i měna. Pro zlepšování jednotlivců a rozšiřování armády budete potřebovat přízeň bohů. Tu získáte zabíjením, pálením, pleněním a šířením zkázy.

Další zajímavostí Chaosu jsou konflikty. Pokud na mapě umístíte dvě armády blízko sebe, začnou se mezi sebou pošťuchovat a nakonec i bojovat. To může vést k nepříjemným ztrátám.

Total War: Warhammer vychází 24. května na PC, s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama