Novinka V Marvel’s Midnight Suns vsadí Nico na svou hůl

V Marvel’s Midnight Suns vsadí Nico na svou hůl

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Do týmů by se rád přidal i Deadpool.

Reklama

Marvel’s Midnight Suns nám dosud prezentoval hrdiny a hrdinky u kterých je víceméně jasné, jak budou fungovat jejich schopnosti a především na komu pomohou, či naopak uškodí. Nico je sice silnou kouzelnicí, avšak její magická hůl do hry přináší aspekt náhody, protože je poskvrněná negativní energií, čímž se z každého kouzla stává trošku nejistý prvek, který kupříkladu při léčení vybere několik z postav, nenechá vás však určit, jaké šampiony vyléčí. Při útoku naopak vynesené zaříkadlo může fungovat buď tak, že poškodí jasně vybraného, nebo naopak čtyři náhodné soky v jeho okolí. Hodně zajímavá je její ultimátní dovednost, která zranění rozprostře mezi náhodně vybrané protivníky. Tahle šampionka rozhodně nebude ničím pro fanoušky jistého hraní.

Aktuální sestava zřejmě nebude konečná, protože datum vydání je ještě relativně daleko. Rád by se do ní dostal také oblíbený mutant Deadpool, jehož video objevilo na oficiálním Youtube kanále Marvel’s Midnight Suns. Zatím ještě není jasné, zda se mu to podaří, avšak je vysoce nepravděpodobné, že právě tento vtipálek by se ve hře neobjevil.

Datum vydání Marvel’s Midnight Suns je stanoveno 2. prosince 2022, kdy hra dorazí na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama