V Mass Effectu 3 se vrátíme do Citadely
Mass Effect 3 Novinka V Mass Effectu 3 se vrátíme do Citadely

V Mass Effectu 3 se vrátíme do Citadely

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Vedoucí scénárista z BioWare, Mac Walters, potvrzuje, že se ve třetím dílu ságy podíváme minimálně na skok do ctěného prostředí Citadely.

Reklama

Ba co více, užijeme si minimálně několik questů, které měly být obsaženy už v předchozích dílech. BioWare se ale z nějakého důvodu rozhodl obejít bez nich a možná i díky tomu budeme mít možnost nostalgicky zavzpomínat na hlavní útočiště prvního dílu.

„Jeden z příběhů druhého dílu série měl být takovým menším návratem k prvnímu dílu a tedy i k prostředí, kde jsme se hodně pohybovali. Takže jsme to uřízli,“ řekl Walters. „Nyní jsme se ale rozhodli k tomu vrátit, i když nemůžu říct nic více. Na trilogiích je dobré to, že občas dostanete druhou šanci.“

"Napsat důstojně několik možných konců druhého dílu a přitom si nechat otevřená dvířka do dílu třetího bylo nesmírně těžké," přiznává Walters. "Nakonec se to ale vyplatilo."

„Rozhodně bych nebyl proti napsat něco zbrusu nového. Už je to sedm let, co jsem se stal součástí univerza Mass Effect a je to pro mě srdeční záležitost. Určitě nechci jít od značky kompletně pryč, ale rád bych si dal pauzu a vrátil se pak s přílivem nových sil.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama