V Microsoftu a Square Enix panuje spokojenost s Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider Novinka V Microsoftu a Square Enix panuje spokojenost s Rise of the Tomb Raider

V Microsoftu a Square Enix panuje spokojenost s Rise of the Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

49

A to i přes údajné nízké prodeje <strong>+ informace o prvním DLC</strong>.

Reklama

Společnosti Microsoft a Square Enix jsou spokojeni s hrou Rise of the Tomb Raider, a to jak po stránce kvality, tak i co se týče ohlasů od recenzentů a samotných hráčů. A to i přes údajné nízké prodeje, o kterých se horlivě mluví. Nové dobrodružství Lary Croft dokázalo v prvním týmu vybojovat pouze čtvrtou příčku v žebříčku nejprodávanějších her ve Velké Británii a podle odhadů se po celém světě prodalo zhruba 300 tisíc kusů.

„Všichni v Microsoftu, Square Enix, Crystal Dynamics a Eidos Montreal jsou spokojeni s Rise of the Tomb Raider,“ nechal se slyšet šéf vývoje Brian Horton na oficiálním fóru. O samotných prodejích už ale mluvit nemohl, Microsoft čísla zatím oficiálně nezveřejnil, což také o něčem svědčí.

Závěrem Horton dodal, že se celý tým těší na The Game Awards a doufá, že získá nějakou cenu. Rise of the Tomb Raider bylo nominováno ve dvou kategoriích: nejlepší akce/adventura a nejlepší herecký výkon (Camilla Luddington jako Lara Croft).

Aby toho nebylo málo, tak moderátor Geoff Keighley prozradil, že během udílení cen bude mít premiéru Baba Yaga pro Tomb Raider. Půjde o první dodatečný obsah s kompletním názvem Baba Yaga: The Temple of the Witch. DLC slibuje další dobrodružství pro Laru, včetně bitev proti infikovaným predátorům, kteří vás budou napadat ve vlnách. Samozřejmostí je nová hrobka, popisovaná jako dům starověkého teroru.

Hra Rise of the Tomb Raider vyšla ve verzích pro Xbox One a Xbox 360. PC verze má následovat začátkem roku 2016 a PS4 verze koncem roku 2016, z důvodu časové exkluzivity Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama