V Minecraft filmu se má objevit Jason Momoa
Filmy/Seriály Minecraft Novinka V Minecraft filmu se má objevit Jason Momoa

V Minecraft filmu se má objevit Jason Momoa

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2

Opět navíc dochází na změnu režiséra.

Reklama

Hraná filmová adaptace Minecraftu vzniká u společnosti Warner Bros. už od roku 2014, kdy se u kormidla vystřídali režiséři, jako je Shawn Levy (Free Guy), Rob McElhenney (It's Always Sunny in Philadelphia či Mythic Quest) či Peter Sollett (Rande na jednu noc), přičemž na premiéru mělo dojít už během letošního roku, avšak studio nakonec film odložilo na neurčito. Nicméně nyní se kolem něho zase dělá trochu rušno.

Stránky, jako The Hollywood Reporter či Variety, totiž přišly s informací, že by se ve filmu měl objevit Jason Momoa, kterého můžete znát třeba jako filmového Aquamana.

A podle těchto informací mělo na změny dojít opět i na režisérské židli, kdy snímek má nově kočírovat Jared Hess, který má ve svém portfoliu třeba komedii Napoleon Dynamite.

Nicméně z pohledu producentů stále platí, že v projektu bude mít ruce i samotné autorské studio Mojang, které na dohled pošle Lydii Winters a Vu Buiho.

Každopádně uvidíme, jestli se filmu vůbec někdy dočkáme, případně v jaké podobě. Ale snad se bude jednat alespoň o příjemnou rodinnou zábavu, jako třeba v případě Ježka Sonica.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama