V mobilním Assassin's Creed Rebellion si vybudujete vlastní bratrstvo
Novinka V mobilním Assassin's Creed Rebellion si vybudujete vlastní bratrstvo

V mobilním Assassin's Creed Rebellion si vybudujete vlastní bratrstvo

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Apple iOS Android Android

Free-to-play spin-off od tvůrců Fallout Shelter je zasazen do 15. století ve Španělsku. Rekrutovat si můžete i Ezia.

Reklama

Série Assassin's Creed znovu zavítá do světa mobilů a tabletů. Na dotykových obrazovkách budou moci fanoušci trávit čas při hraní nového spin-offu. Assassin’s Creed Rebellion je strategické RPG od autorů povedeného a oblíbeného Falloutu Shelter ze studia Behaviour Interactive. Free-to-play hra je zasazena do 15. století ve Španělsku. Jde o vrchol inkvizice. V této době si vybudujete vlastní bratrstvo a budete cvičit asasíny, aby se infiltrovali do pevnostní templářů, třeba ve skupinách. Čtyř variant infiltračních misí se můžete přímo zúčastnit. Po vzoru her z odbočky Assassin's Creed Chronicles je budete hrát z bočního 2D pohledu.

Ve svém bratrstvu můžete mít známé tváře série Assassin's Creed. Ubisoft se snaží fanoušky na spin-off nalákat hrdiny jako je Ezio Auditore, Aguilar de Nerha, Maria, Shao Jun, Ishak Pasha, Machiavelli, Maria, Horacio de Heredia a Claudia Auditore. Vývojáři si mohli dovolit zahrnout tyto postavy díky novému Animusu, umožňuje sloučení několika vzpomínek do jednoho celku.

Své asasíny budete postupně vylepšovat, stejně tak odemykat nové hrdiny a v neposlední řadě vedlejší questů. Je dost možné, že některé z těchto věcí bude možné zpřístupnit investováním do mikrotransakcí, ale o tom Ubisoft v současné době nemluví.

Pokud vás Assassin's Creed Rebellion zaujal, dorazí 21. listopadu na iOS a Android. Předběžné registrace již běží. Můžete tak být mezi prvními, co si mobilní spin-off vyzkouší. Jsou pro vás připraveny i odměny v celkové hodnotě patnácti dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama