V multiplayeru Resistance 3 maximálně 16 hráčů
Resistance 3 Novinka V multiplayeru Resistance 3 maximálně 16 hráčů

V multiplayeru Resistance 3 maximálně 16 hráčů

Michal Burian

Michal Burian

3

Objevily se podrobnosti o multiplayeru v akci Resistance 3, s nimiž nebudou příznivci předchozích dvou dílů série spokojeni <strong>+ nová galerie</strong>.

Reklama

Fanoušci série Resistance dostali od vývojářů ze studia Insomniac Games pořádně studenou sprchu. Na GDC 2011 v San Francisku totiž oznámili, že ve třetím díle se nebudou konat žádné masivní bitvy na jedné mapě, do nichž se mohlo současně zapojit až 60 hráčů. Místo toho se v Resistance 3 budeme muset spokojit s maximálním počtem 16 hráčů.

Tvůrci se pochopitelně brání, nechali se slyšet, že vybrali z předchozích dvou dílů ty nejzábavnější prvky a soustředili se na jejich vylepšení. Že by masivní bitvy na jedné mapě nebyly pro hráče dost zábavné? Komunita to vyvrací, prý se jednalo o opravdu skvělé přestřelky.

Multiplayer v Resistance 3 nabídne klasické deathmatches zápasy (Lidé vs. Chimera ) a orientované módy na nejrůznější úkoly, v nichž se podle vývojářů teprve ukáže týmový duch a schopnost hráčů spolupracovat. Chybět nebude ani možnost vylepšovat své schopnosti, ať už mluvíme o síle štítu, o dosahu radaru nebo o taktických schopnostech, včetně Ammo Beacon.

Kromě těchto schopností své upgradové body budete moci investovat do Doppelganger (holografická projekce sloužící pro zmatení nepřítele), do Dash (explozivní defenzivní manévr) či do inovace bojové stránky. Zahrnuje například víc zbraní, rychlejší nabíjení nebo zvýšenou kadenci.

Potěší vás jistě informace, že v multiplayeru si nebudeme vybírat nějaké speciální třídy. Místo toho si vytvoříme svého unikátního bojovníka, kterého budeme postupně vylepšovat v obrazu svému.

Vážně to Insomniac Games myslí s vylepšením multiplayeru a kooperace v Resistance 3 vážně, nebude to spíš naopak? To zjistíme později v tomto roce, kdy proběhne betatestování. Plná verze vyjde 6. září aktuálního kalendářního roku exkluzivně pro PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama