V My Memory of Us s českými titulky prožijete zajímavý příběh
My Memory of Us Novinka V My Memory of Us s českými titulky prožijete zajímavý příběh

V My Memory of Us s českými titulky prožijete zajímavý příběh

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Těžké časy pro dospělé, natož pro dvě děti.

Reklama

Zítra na počítače, PS4 a Xbox One (na Switch později) vyjde nenáročná příběhová adventura My Memory of Us, která bude na PC přeložena do češtiny - později možná i na konzolích. O lokalizaci se postaral Filip Ženíšek, lokalizační manažer v Comgadu. Ve hře prožijete vzpomínku na přátelství mezi chlapcem a dívkou během těžkých časů. Časů hrůzy, bolesti a vyloučení. Lidé byli nuceni žít ve dvou uměle oddělených světech.

Za My Memory Us stojí studio Juggler Games, které se inspirovalo skutečnými lidmi a událostmi. „Všechno začalo setkáním chlapce s dívkou z dvou různých světů. Krátkou dobu se spolu smáli a radovali. Jednoho dne bohužel přišla válka. Král vyplenil město a robotičtí vojáci označené obyvatele přemístili na místo oddělené od města obrovskou zdí. Přátelství chlapce a dívky jim umožnilo zůstat spolu, i když se je osud snažil odtrhnout.“

Příběh hry je vyprávěn z pohledu obou hlavních protagonistů, kteří se navzájem doplňují. Každá z nich má své specifické schopnosti, ale jen když spolupracují jako tým mohou překonat všechny nepříjemnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama