V Naughty Dog se nemohli dočkat letošního roku
Novinka V Naughty Dog se nemohli dočkat letošního roku

V Naughty Dog se nemohli dočkat letošního roku

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

Znamená to, že letos vyjde The Last of Us: Part II?

Reklama

V loňském roce předvedla společnost Sony smršť exkluzivních her pro PlayStation 4 - Shadow of the Colossus, Detroit: Become Human, God of War a Marvel's Spider-Man. Pro letošní rok má přesné datum vydání stanoveno pouze Days Gone. Open-world akce se zmutovanými dorazí 26. dubna. Ale co ostatní tituly? Ty dorazí buď v průběhu následujících dvanácti měsíců nebo až v roce 2020, kdy se očekává i nová generace PlayStationu (zatím nepotvrzeno).

Menší náznak tu máme od studia Naughty Dog. Autoři Uncharted a The Last of Us připravují očekávané The Last of Us: Part II, které by mohlo vyjít v roce 2019. 31. prosince totiž Naughty Dog popřáli hráčům vše nejlepší do nového roku a napsali, že se nemohou dočkat toho, co je v roce 2019 čeká. Ano, jistě mají před sebou spoustu práce, ale proč by to zároveň nemohlo znamenat vydání hry?

Jaké další exkluzivity má Sony v zásobě? Zejména Death Stranding od Hidea Kojimy, Ghost of Tsushima od Sucker Punch Productions (inFamous) a Dreams od Media Molecule (LittleBigPlanet).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama