V novém datadisku The Elder Scrolls Online zavítáme na Summerset
Novinka V novém datadisku The Elder Scrolls Online zavítáme na Summerset

V novém datadisku The Elder Scrolls Online zavítáme na Summerset

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Summerset přináší novou zónu či příběhovou linii trvající 30 hodin. Nechybí ani nové schopnosti nebo rozšíření craftovacího systému.

Reklama

Jestli se věnujete MMORPG The Elder Scrolls Online, začněte pomalu šetřit a připravovat se na 6. června letošního roku. Ten den vychází další datadisk s podtitulem Summerset, a to ve verzi pro PC, Mac, PS4 a Xbox One. Cena digitální verze byla stanovena na 29,99 euro, Summerset ale bude k dostání i v krabici, jejíž cena bude teprve upřesněna.

Jak už napovídá název datadisku, po Morrowindu nás čeká návštěva ostrova Summerset. Domov vznešených elfů, do něhož zavítáme poprvé od dob The Elder Scrolls: Arena z roku 1994, je otevřen cizincům, ale vznáší se nad ním vážná daedrická hrozba, která ohrožuje celý Tamriel. Máte tedy možnost potkat se se starými přáteli, prozkoumat zcela novou zónu a zažít velkolepý příběh, který začal už v základní hře a pokračoval v DLC Clockwork City. Celkově tvůrci slibují dějovou linii trvající více než 30 hodin, jež je vhodná pro nováčky i veterány.

Navíc se budete moci vůbec poprvé v historii The Elder Scrolls ságy přidat k řádu Psijic Order a prozkoumat jejich ostrov Artaeum. Summerset dále přináší rozšířený craftovací systém, který umožňuje výrobu šperků, zcela nové schopnosti Psijich Orderu nebo možnost využívat moc nad samotným časem. Také lze čelit výzvám Cloudrest pro 12 hráčů a dát se dohromady s ostatními válečníky v PvE výzvách.

Kromě základní verze bude v prodeji sběratelská edice, která kromě samotného datadisku nabídne exkluzivní digitální obsah, 25 cm sošku deadrického prince jménem Mephala, tištěný deník špióna Razum-dar, mapu Summersetu, steelbook a předobjednávkový bonus. Za předobjednávku standardní i sběratelské edice tedy získáte okamžitý přístup k mountovi Nightmare Senche a hlavně bonus v podobě balíčku The Queen's Bounty Pack. Ten obsahuje kostým Court of Bedlam, mazlíčka Pocket Salamander, mapu pokladu, Psijic Vault Crown Crate a zkušenostní svitky.

Už nyní je navíc ve hře k dispozici úvodní úkol, díky němuž se na příchod Summersetu můžete připravit. Quest odstartujete bezplatným získáním a následnou aktivací předmětu Mage's Message Stone z in-game obchodu. A jestli si chcete samotné The Elder Scrolls Online vyzkoušet, můžete se zúčastnit bezplatné akce na všech platformách, která umožňuje rozehrání hry a klidně i průchod úvodním úkolem Summersetu.

„Pokračujte v epickém příběhu, který započal v roce 2015 s herním dodatkem Orsinium DLC a čelte deadrickému spiknutí, které hrozí zničit celý Tamriel. Na příkaz královny Ayrenn, která otevřela ostrov Summerset pro cizince, se hráči vydají na dobrodružství s cílem připojit se k nechvalně proslulému špehu jménem Razum-dar, setkat se s mocnými mudrci z věže Crystal Tower, a především bojovat za osud celého Tamrielu. Temné stíny povstávají a šíří se zvěsti o podivných zmizeních. Zkorumpovaný a zkažený vliv je blízko ke zničení společnosti Vznešených Elfů, zatímco se ve stínech formují deadričtí stoupenci,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama