V novém dílu Silent Hill bude hvězdou město samotné
Silent Hill: Downpour Novinka V novém dílu Silent Hill bude hvězdou město samotné

V novém dílu Silent Hill bude hvězdou město samotné

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

České studio Vatra Games se nebojí měnit ústřední postavy série. Dle něj totiž bude hlavní hvězdou večera především samotné město.

Reklama

V rozhovoru pro americký časopis Game Informer se Brian Gomez, designový ředitel, rozpovídal o novém dílu a především jeho spojení s předchozími hrami série. Pro fanoušky bude ve hře spousta odkazů, příběhová linka hlavního hrdiny ale bude samostatná.

„Pokud se podíváte na celou sérii, na způsob, jakým se na značku díváme. Silent Hill sám o sobě má ústřední roli,“ řekl Gomez. „Stejně jako je Jigsaw ústřední postavou filmové Pily, Silent Hill udává směr příběhu a události se dějí kolem něj. Proto vidíme Silent Hill jako jedinou stabilní postavu série.“

Gomez také prozradil, že se chce studio vrátit ke klasickému stylu Silent Hillu. Proto využijí kombinaci statické kamery z dřívějška a novodobého stylu za ramenem hrdiny. Dokonalým prolnutím těchto dvou stylů chce studio docílit především nepředvídatelnosti noční můry druhého světa a filmového nádechu.

My máme z podobného kroku velkou radost a těšíme se na návrat hrozivého městečka tak, jak si jej pamatujeme z dob dávno minulých.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama