V novém studiu EA má vznikat Black Panther
Novinka V novém studiu EA má vznikat Black Panther

V novém studiu EA má vznikat Black Panther

Filip Svoboda

Filip Svoboda

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Má jít o singleplayerovou open-world akční adventuru.

Reklama

Podle serveru Giant Bomb se má v Electronic Arts pracovat na singleplayerové hře na motivy komiksového hrdiny Black Panthera. Novinář Jeff Grubb tvrdí, že na samém začátku hry se dozvíme, že Black Panther zemřel, což je podobný námět jako třeba v chystaných Gotham Knights a koneckonců i v blížícím se filmu Black Panther: Wakanda nechť žije. „Hráč se postaví výzvě stát se novým Black Pantherem a zdá se, že to bude hlavní téma hry,“ dodává Grubb.

Na hře má pracovat nově založené studio sídlící v Seattlu, k čemuž pravděpodobně odkazuje i údajné označení Black Panthera jako Project Rainier, přičemž právě Rainier je název místní hory. Studio má vést Kevin Stephens, jehož příchod oznámilo EA v dubnu. Stephens stál dříve v čele Monolith Productions, kde pracoval na obou dílech Middle-earth. Jeho nový tým se má zaměřovat na akční adventury v otevřeném světě.

„Akční adventury jsou (...) nesmírně důležitým žánrem,“ řekla viceprezidentka EA Samantha Ryan, která se se Stephensem dříve setkala právě v Monolithu, „hráči a fanoušci těchto her jsou velmi vášniví a je to také jeden z mých osobních oblíbených žánrů. Nedávno jsme měli úspěch se Star Wars Jedi: Fallen Order a rádi bychom bavili více fanoušků podobného žánru.“

Více o Black Pantherovi zatím nevíme, navíc jde stále o nepotvrzené informace. Marvel každopádně, zdá se, nekončí s poskytováním licencí AAA produkci. Ve vývoji jsou hry Marvel's Midnight Suns, Marvel's Spider-Man 2, Marvel's Wolverine nebo zatím nepojmenovaný titul od Skydance New Media producentky Amy Hennig.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama