V pátek přijíždí DiRT 4
DiRT 4 Novinka V pátek přijíždí DiRT 4

V pátek přijíždí DiRT 4

Michal Burian

Michal Burian

22

Omrkněte launch trailer. Recenze jsou pozitivní.

Reklama

V pátek na počítače a konzole PlayStation 4 a Xbox One přijedou závody DiRT 4. Studio Codemasters krátce po vydání DiRT Rally připravilo další díl, který chce zaujmout hráče především systémem Your Stage. Ten vám umožní tvorbu nepočitatelného množství vlastních tratí. Vyberte si lokaci a parametry tratě a hra udělá zbytek dřiny za vás. Trať si potom uložíte, zasdílíte se světem či přáteli a vyzvete je k poražení vašeho nejlepšího času. Your Stage systém umožní zkušeným závodníkům vytvářet těžké a dlouhé tratě, zatímco nováčkům spíše kratší a lehčí tratě, aby získali zkušenosti.

Hra obsahuje klasické rally závody, které staví na tradicích danými Colin McRae Rally hrami, drsné soutěže od oficiálních FIA World Rallycross Championship, bláznivé bitvy závodních trucků a bugin a nezkrotnou zábavu otevřených eventů v Joyride, kde hráči čelí výzvám z lokací sahajících přes tři kontinenty. Součástí je přes 50 nejlepších off-roadových aut, včetně Fort Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 a Audi Sport quattro S1 E2. Závodit se bude v pěti rally lokací - Austrálie, Španělsko, Michigan, Švédsko a Wales, kde nebudou chybět místa jako Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes a Lydden Hill.

Dosavadní recenze od zahraničních magazínů jsou velmi pozitivní. Americké IGN sáhlo po známce 9,2/10. GameSpot a God is a Geek udělily 9/10, 8/10 Push Square a 84/100 potom COGconnected. Podle IGN nastavuje DiRT 4 nový standard závodních her, GameSpot zase vyzdvihuje užitečný a informativní tutoriál a tvorbu vlastních etap.

Naší recenzi na DiRT 4 si budete moci přečíst již brzy.

DiRT 4 koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk v Day One edici s bonusem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama