V PES 2019 má být spousta licencovaných lig
Novinka V PES 2019 má být spousta licencovaných lig

V PES 2019 má být spousta licencovaných lig

Michal Fojtík

Michal Fojtík

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Čínský PS Store se postaral o zajímavý únik.

Reklama

Čínský PlayStation Store prozradil několik podstatných informací a obrázků o chystaném PES 2019, které na své oznámení od Konami stále čeká. Krátce na to všechny informace z PS Store zmizely.

Dočkat bychom se měli například mnoha nových licencovaných lig, nového a přepracovaného MyClub či změn v režimu ML Real Season. Z odstraněného popisku lze ještě vyčíst například podporu HDR a 4K rozlišení nebo také stejný obsah jak na konzolích, tak i na PC. Co se týče HDR, to by mělo být vylepšené o vyšší dynamický rozsah než doposud. Grafika by se opět měla posunout.

Důležitou poznámkou je i datum, které je stanovené na 30. srpna tohoto roku. Uvidíme, jak to bude s Ligou mistrů, Konami totiž přišla o licenci a na nové se s UEFA nedohodla. Bolavou ránu by ale mohly zahojit nové licencované ligy. Právě u nich PES na konkurenci v podobě FIFA od EA Sports ztrácí.

Pokud vás zajímá recenze na minulý ročník této fotbalové série, nezbývá než si ji přečíst na Zingu, kde hra dostala krásných 8 bodů. Níže naleznete ještě první screenshoty, které se na PS Store spolu s informacemi objevily.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama