V pět ráno tisková konference PlayStationu
Novinka V pět ráno tisková konference PlayStationu

V pět ráno tisková konference PlayStationu

Michal Burian

Michal Burian

36

Odhalí se nám exkluzivity Sony pro PlayStation 4 a PlayStation VR.

Reklama

Kdo si přistane, ten v sobotu od pěti ráno uvidí živě tiskovou konferenci Sony v rámci PlayStation Experience 2017. Společnost Sony má v plánu na pódiu prezentovat připravované novinky, které vydá v následujících měsících. Zároveň má dojít k nespecifikovaným speciálním oznámením.

Co na PlayStation Experience uvidíme? Určitou jistotou je novinka Ghost of Tsushima od studia Sucker Punch, Spider-Man, God of War, Dreams a možná se dostane i na The Last of Us: Part II od Naughty Dog a další PlayStation 4 exkluzivity. Počítat můžeme i s hrami pro PS VR a nejspíš dojde i na dodatečný obsah pro Gran Turismo Sport.

Tak co, přivstanete si v sobotu, abyste s námi živě sledovali PlayStation Experience? Pokud ne, tak poté naleznete na Zingu všechny novinky, abyste o nic nepřišli. My už máme nařízený budík.

O dvě hodiny později, tedy v 7:00 našeho času, bude následovat další stream s rozhovory, gameplay záběry a panelovou diskuzí. Té se, krom jiných, účastní vývojáři her The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Dreams a Monster Hunter: World.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama