V pokračování Hand of Fate musíte porazit hrdinu původní hry
Novinka V pokračování Hand of Fate musíte porazit hrdinu původní hry

V pokračování Hand of Fate musíte porazit hrdinu původní hry

Michal Burian

Michal Burian

2

Vyjde v prvním čtvrtletí 2017 pro Windows, Mac a Linux.

Reklama

První díl Hand of Fate z února 2015 by se dal označit za průměrnou karetní hru, která u nás v recenzi získala 6/10. Líbili se nám hrátky s osudem, různé typy karet, kombinace balíčků, náročnost a kobky plné pastí. Titul ale trpěl tragickým soubojovým systémem, bugy a miniaturními bojišti.

„Hand of Fate mi určitým způsobem připomíná Darkest Dungeon. Grafická stránka je tu ale na hodně průměrné úrovni a o soubojích bych raději nemluvil. Oproti titulu, kterému je tato hra podobná, nemá moc co nabídnout. Jediné, co jí zachraňuje od průměrnosti, je výborná myšlenka hrátek s osudem, ale to je tak vše,“ dočetli jste se ve verdiktu recenze.

Vývojáři ze studia Defiant Development se chtějí polepšit a oznámili, že na první čtvrtletí příštího roku pro Windows, Mac a Linux chystají pokračování. Původní hra podle dat SteamSpy prodala přes 213 tisíc kopií, což není vůbec špatné číslo na podobný titul. Druhý díl se bude odehrávat 100 let po událostech z jedničky. Hráči se vžijí do hrdiny, který musí porazit protagonistu původního Hand of Fate, stal se z něho totiž tyran. Opět na vás čeká výzva v podobě sběratelských karet a důležitou roli bude hrát i boj z pohledu třetí osoby, kde budete bojovat po boku společníků. Ti vás budou podporovat v boji, kde poskytnou speciální možnosti v průběhu RPG i deskové části, a dokonce mají i vlastní příběhovou linku.

Mezi novými společníky naleznete mága jménem Malaclypse, který se maskuje jako bard, aby ho neodhalili lovci čarodějnic. Malaclypse má k dispozici útoky na dálku a v boji se mu bude hodit rovněž kouzelný štít. Další společníci mají být odhaleni později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama