V prvním DLC pro Deus Ex: Mankind Divided se vrátí Frank Pritchard
Deus Ex Novinka V prvním DLC pro Deus Ex: Mankind Divided se vrátí Frank Pritchard

V prvním DLC pro Deus Ex: Mankind Divided se vrátí Frank Pritchard

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Přídavek System Rift vyjde už 23. září. <strong>Aktualizováno o další detaily.</strong>

Reklama

Update: Během odpoledne se objevily nové informace, které souvisí s DLC System Rift. Pokud jde o příběh, v roli Adama Jensena budete muset pomoci Frankovi Pritchardovi v získání informací týkajících se záhadné skupiny Santeau Group.

Pritchard se při tomto honu za informacemi zaměří na jedno z nejlépe chráněných datových center, Palisade Blade. A Jensen může doufat, že během pomáhání se získáváním citlivých materiálů odhalí něco více o identitě iluminátů.

Jak se dalo čekat, System Rift bude k dostání nejen jako součást Season Passu, ale i samostatně za 11,99 eur. Další informace o přídavku bychom se mohli dozvědět o půlnoci ze soboty na neděli našeho času, kdy na výstavě PAX začne panel zaměřený na Deus Ex: Mankind Divided.

Původní zpráva (15:25): S obchodním modelem Deus Ex: Mankind Divided je to těžké. Samotná hra je z pohledu většiny hráčů výborná, ale dost jí kazí pověst přítomnost mikrotransakcí, které jsou koneckonců v případě singleplayerové hry za 50 eur hodně silné kafe. A to bez ohledu na fakt, že se člověk bez kupování dalších Praxis kitů a kreditů za skutečné peníze hravě obejde.

A pak je tu Season Pass, který za 30 eur nabízí víceméně totéž. Dva balíčky zbraní a výbavy, 5000 kreditů, čtyři Praxis kity, 1000 součástek na úpravu zbraní a pět Booster Packů a dvacet Chipsetů pro herní mód Breach. Jedinou skutečně zajímavou a lákavou součástí Season Passu jsou tedy dvě příběhové mise s názvy System Rift a A Criminal Past.

System Rift přitom dorazí už 23. září a příznivci Deus Ex: Human Revolution a knihy Černé světlo jistě rádi uslyší, že se v tomhle DLC vrátí oblíbený hacker Frank Pritchard. Jeho dabingu se přitom opět ujme Andreas Apergis, který Pritcharda daboval v Human Revolution, takže se nemusíme bát změny hlasu jako v případě Davida Sarifa.

Titulní obrázek, který připomíná spíše plakát nějakého anime seriálu, navíc prozrazuje zasazení do Prahy a přítomnost další postavy. Na první pohled jde o někoho nového, ale červený flek na vlasech naznačuje, že jde o hackerku ShadowChild, známou z módu Breach.

Na další podrobnosti, týkající se třeba délky mise, její náplně nebo ceny za samotné DLC, si budeme muset počkat. Dá se každopádně očekávat, že System Rift bude samostatnou misí přístupnou skrz hlavní menu a položku Jensen's Stories, stejně jako předobjednávkový bonus v podobě krátké mise Desperate Measures.

Čekat musíme i na detaily o přídavku A Criminal Past. Jak se každopádně zdá, Eidos Montreal a Square Enix nelení. Vydání prvního příběhového DLC měsíc po vydání původní hry není kdovíjak obvyklé, zvlášť v případě Square Enix. Takže nezbývá než doufat, že nejde o znamení toho, že bude System Rift jen další narychlo spíchnutá jednohubka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama