V Resident Evil: Revelations 2 bude více hratelných postav
Resident Evil: Revelations 2 Novinka V Resident Evil: Revelations 2 bude více hratelných postav

V Resident Evil: Revelations 2 bude více hratelných postav

Michal Burian

Michal Burian

4

Vypadá to, že budeme hrát i za Barry Burtona.

Reklama

ESRB udělilo věkové ohodnocení hře Resident Evil: Revelations 2 a prozradilo zajímavý detail, s kterým se Capcom prozatím nepochlubil. Podle popisku ESRB to vypadá, že ve hře bude více hratelných postav.

Od Capcomu víme, že ve hře bude Moira Burton a Claire Redfield. K nim by se ale mohl přidat otec první jmenované, Barry Burton, známá postava z Resident Evil 5.

,,Resident Evil: Revelations 2 je akční adventura, ve které převezmeme roli uvězněné ženy, kterou na ostrově hledá její otec. Hráč má k dispozici pistole, kulomety, raketomety, brokovnice a nože na zabíjení zombií a zmutovaných tvorů. Při boji jsou slyšet výkřiky bolesti a vše doprovází spousta krve. Hrstka nepřátel má odhalené orgány“ píše ESRB.

V jedné scéně je zpomaleně k vidění uříznutí ruky a jinde si jedna postava dá pistoli k hlavě a zastřelí se. Taková scéna je doprovázená spoustou krve a slovy “f**k” a “sh*t”."

Pokud sledujete informace o hře, tak víte, že Revelations 2 se bude odehrávat na zdánlivě opuštěném ostrově s věznicí, kde Claire Redfield a Moira Burton budou bojovat o život. Na ostrov se obě hrdinky dostaly za záhadných okolností, byly uneseny.

,,Na začátku Resident Evil: Revelations 2 uvidí fanoušci hrdinku Claire Redfield, která se bude muset vypořádat s hrůzy, které ji pronásledovaly v minulosti. Claire nyní pracuje pro anti-bioteroristickou organizaci Terra Save."

,,Moira Burton, nováček a dcera legendy Resident Evil série Barryho Burtona, se účastní přivítání v Terra Save. Následně neznámé ozbrojené síly zaútočí na úřad. Claire a Moira jsou v bezvědomí, probudí se v temném a opuštěném vězeňském zařízení. Společně musejí zjistit, proč jsou na ostrově a co se vlastně stalo."

,,V každém tmavém koutě budou čekat nebezpeční Postižení nepřátelé. Budete muset moudře používat zbraně, munice nebude mnoho."

Resident Evil: Revelations 2 vyjde na začátku příštího roku v epizodické podobě pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Dohromady jsou v plánu čtyři epizody, každý týden jedna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama