V roce 2016 čekají na Sherlocka Holmese nové případy
Novinka V roce 2016 čekají na Sherlocka Holmese nové případy

V roce 2016 čekají na Sherlocka Holmese nové případy

Michal Burian

Michal Burian

8

Soukromý detektiv Sherlock Holmes se příští rok pustí do vyšetřování nových případů, čekat na něj budou další záhadné vraždy.

Reklama

Poslední dobrodružství slavného britského detektiva zaujalo. Hra si vysloužila mnoho pozitivních recenzí. Jsem tak rád, že vás mohu informovat, že vývojáři pracují na pokračování.

Sherlock Holmes: Crime & Punishments si v naší recenzi odnesl 8/10 za pořádné detektivní příběhy, Sherlockovy schopnosti, možnost odsoudit nevinného a audiovizuální stránku hry.

Frogwares potvrdili, že připravují další díl, který se začne prodávat v příštím roce. Dočkáme se minimálně jedné změny. Zatím víme akorát o tom, že studio se rozhodlo změnit vydavatele. Tím už nebude společnost Focus Home Interactive, ale nově Big Ben Group. Své nadšení ze spolupráce neskrývá Alain Falc, generální ředitel Bigben Group:

„S tímto partnerstvím jsme velmi spokojeni. Poskytneme Frogwares excelentní distribuci a maximální reklamu pro jejich hry ze série Sherlock Holmes.“ Není divu, že Falc je nadšen, vždyť série Sherlock Holmes má na kontě přes 5 milionů prodaných kusů po celém světě.

„Chceme vytvořit poutavou hru, která uspokojí jakéhokoli hráče ochotného vyřešit výzvy, které čekají na Sherlocka Holmese,“ dodal Waël Amr, CEO Frogwares.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama