V sobotu si v Praze můžete vyzkoušet Switch
Novinka V sobotu si v Praze můžete vyzkoušet Switch

V sobotu si v Praze můžete vyzkoušet Switch

Michal Burian

Michal Burian

10

V Kongresovém centru bude 30 konzolí a osm her, včetně The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Reklama

Společnost Conquest, oficiální distributor Nintenda u nás, uspořádá v sobotu v Praze akci, na které si budete moci vyzkoušet konzoli Nintendo Switch. Ta se začne prodávat od 3. března.

Nintendo Switch pre-launch event pro veřejnost se uskuteční 25. února v Kongresovém centru Praha v sále Panorama (1. patro) od 9:00 do 19:00. Akce nabízí jedinečnou šanci vyzkoušet si Nintendo Switch na vlastní kůži před jeho vydáním. Na eventu bude k dispozici 30 konzolí Nintendo Switch, na kterých si budete moci vyzkoušet následující tituly:

1-2-Switch ARMS Just Dance 2017 Mario Kart 8 Deluxe Snipperclips Splatoon 2 Super Bomberman S The Legend of Zelda Breath of the Wild

Pokud se chcete pre-launch eventu zúčastnit, můžete potvrdit svou účast na facebookové události. Zároveň máte vzít na vědomí, že v sále může být najednou pouze omezený počet návštěvníků a mohou tak vznikat fronty.

Pro novináře je uspořádaná podobná akce, akorát o den dříve. Z té vám přineseme naše dojmy z vyzkoušení Nintenda Switch. Prozatím vás odkážeme na náš včerejší souhrn důležitých informací o nové konzoli Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama