V Titanfallu se setkáme i s monstry
Titanfall Novinka V Titanfallu se setkáme i s monstry

V Titanfallu se setkáme i s monstry

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Artbook Titanfallu, který vychází za pár dní, potvrdil několik map, odhalil něco málo o zbraních a také prozradil, že se ve hře setkáme i s monstry.

Reklama

Artbook Titanfallu sice má vyjít až 25. února, ale redaktorům IGN se dostal do rukou už nyní, a tak máme díky nim k dispozici řadu pikantních detailů.

Zdá se, že nedávný seznam map je podle všeho skutečný, minimálně z části. V artbooku je zmínka o Colony, Boneyard, Corporate, Overlook, Nexus, Airbase, Outpost 207 a Lagoon. V betě jsme se zase setkali s Angel City, Fracture a s Training Ground určenou pro úvodní výcvik.

Za zmínku stojí obzvlášť mapa Boneyard, ve které bychom se měli setkat i s monstry. Na stránkách artbooku lze vidět kreatury podobné velkým kočkovitým šelmám, stejně jako obří létající bestie (ty jsme mohli krátce vidět už v úvodním traileru). Nepůjde však jen o nějakou kulisu. Některá monstra by se měla poklidně pohybovat na mapě, dokud na ně hráč nevystřelí, jiná zaútočí, jakmile na ně hráč jenom pohlédne.

Jak to tak vypadá, konflikt frakcí IMC a Milita nebude jediný problém v Titanfallu. Pokud nás vážně čeká boj proti všelijakým hříčkám přírody, mohlo by to každopádně hru dost oživit.

Artbook také obsahuje nákresy Dronů či tanku nazvaného Gorrila Tank. Čistě teoreticky by mohly fungovat jako killstreaky, resp. jako náplň burn cards, které v Titanfallu fungují právě jako taková obdoba klasických killstreak odměn. Ale zatím jde jen o spekulaci.

Samozřejmě nesmí chybět ani nákresy zbraní, a tak jsme se dozvěděli třeba o Arc Cannon určeném pro boj na krátkou vzdálenost, který by měl střílet elektrické výboje, jež mohou zasáhnout víc nepřátel naráz. Pak tu máme plasmovou Rail Gun, disponující dlouhým dosahem, velkou přesností i velkým poškozením. IGN informuje i o zbrani Avenger, která bude pravděpodobně fungovat jako obdoba Chaingun.

Připomínáme, že Titanfall u nás vychází 14. března pro PC a Xbox One a 25. března pro Xbox 360. Do té doby si můžete pročíst naše dojmy z bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama