V Zaklínači 3 pro Switch budeme obdivovat vycpané jednorožce od 15. října
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka V Zaklínači 3 pro Switch budeme obdivovat vycpané jednorožce od 15. října

V Zaklínači 3 pro Switch budeme obdivovat vycpané jednorožce od 15. října

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Nintendo Switch Switch

K dispozici je také video nabízející zhruba 40 minut záběrů z hraní Switch verze.

Reklama

Na akci Gamescom Opening Night došlo i na tvorbu studia CD Projekt RED. Prozatím musíme zapomenout na nové záběry z Cyberpunku 2077, na ně dojde asi až na výstavě PAX o několik dní později, alespoň tu však máme nový trailer portu Zaklínače 3 na Switch. Ten rozhodně nijak nemaskuje, jak bude na relativně slabém hardwaru konzole od Nintenda vypadat hra v otevřeném světě, která dodnes nabízí na PC, PS4 a Xboxu One překrásný vizuál, přestože vyšla v roce 2015.

Trailer navíc odhaluje datum vydání. Geralt z Rivie bude moci komentovat poryvy větru, shánět gwintové karty a vybírat mezi čarodějkami doma i na cestách od 15. října 2019. I v případě verze pro Switch se mohou hráči těšit na obsah základní hry, 16 bezplatných DLC a obou expanzí (Srdce z kamene a O víně a krvi). Kompletní edice, jak je port na Switch nazýván, tudíž slibuje více než 150 hodin obsahu, příběhů, dobrodružství v otevřeném světě a objevování temného fantasy světa.

CD Projekt navíc vydal rozsáhlé video, které nabízí zhruba 40 minut záběrů z hraní Zaklínače 3 pro Switch. Vůbec poprvé je tak možné vidět připravovaný port v běhu, přičemž se během sledování můžete dozvědět i několik zajímavostí. Třeba fakt, že zatímco v dokovacím režimu tvůrci cílí na rozlišení 720p, na cestách si budete muset vystačit s 540p.

Závěrem připomínáme, že ani na Switchi nebudeme ochuzeni o českou lokalizaci ve formě titulků. Zaklínače 3 pro Nintendo Switch můžete každopádně předobjednat na Xzone.cz a v krabici se hrou najdete kromě herní karty také mapu, nálepky a tištěného průvodce světem Zaklínače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama