Válka z Metroid Prime: Federation Force v příběhovém traileru
Metroid Prime: Federation Force Novinka Válka z Metroid Prime: Federation Force v příběhovém traileru

Válka z Metroid Prime: Federation Force v příběhovém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Galaxie rozhodně není klidné místo, kde by vládl mír.

Reklama

U nás vychází začátkem září nový Metroid. Někteří z nás se tak nevrátí jen do školních lavic, ale také do vesmíru, který rozhodně není klidným místem. A protože prázdniny opravdu pomalu končí (obchodní domy nás již masírují nabídkou školních potřeb), vydalo Nintendo nový, ale krátký příběhový trailer k chystanému Metroidu Prime: Federation Force.

Galaxie nežije v míru. Samus možná vyhrála poslední bitvu, ale válka s vesmírnými piráty ještě zdaleka nekončí. Přihlaste se k armádě Federace a připojte se v této multiplayerové sci-fi střílečce přes místní připojení nebo online ke čtyřčlenné četě. Bojujte se svými parťáky ve specializovaných Mech oblecích a zbavte se Vesmírných pirátů a dalších hrozeb, které na vás číhají.

Na misi se můžete vydat buď sami, nebo se třemi dalšími kamarády, se kterými budete silnější a také si budete moct dovolit používat vám vyhovující strategii. Před každou misí si zvolíte svou roli v týmu tím, že si vyberete jednu ze čtyř různých zbraní a MODů, se kterými doupravujete svůj Mech a maximalizujete tak svou šanci na přežití. Ať už se chcete soustředit na uzdravování spojenců, nebo chcete raději rozšířit svůj arzenál, vaší největší výhodou je spolupráce. Spolupracujte, plňte mise a porážejte bossy a agresivní monstra jako jedna jednotka. Nebezpečný svět Metroidu vám leží u nohou. Uctěte svůj slib jej chránit a bojujte… dokud ještě máte za co bojovat. Přichází další kapitola ságy Metroid Prime.

Titul Metroid Prime: Federation Force ale obsahuje také Metroid Prime: Blast Ball. Jde o originální futuristický sport na způsob fotbalu. Každý hráč ovládá jeden Mech a jeho úkolem je střílet na obrovský míč a pokusit se ho tak dostat do soupeřovy branky. V multiplayerových zápasech hrají tři proti třem a vyhrává tým, který první získá tři body nebo nasbírá více bodů během pěti minut. Během zápasu se náhodně objevují tři druhy předmětů a klíčem k vítězství je vědět jak a kdy je správně použít. Díky intuitivnímu ovládání a jednoduchým pravidlům si tuto hru může zahrát kdokoliv a kdykoliv.

Metroid Prime: Federation Force má nejprve vyjít pro 3DS 19. srpna v Severní Americe, pak 25. srpna v Japonsku a až 2. září v Evropě.

Vy se ještě níže můžete podívat na možná zajímavější video, ve kterém nám producent hry Kensuke Tanabe předvede fungování týmové hry v praxi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama