Valkyrie Drive už v září a Mugen Souls Z na Steamu
Novinka Valkyrie Drive už v září a Mugen Souls Z na Steamu

Valkyrie Drive už v září a Mugen Souls Z na Steamu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

A první anglický trailer na Exist Archive.

Reklama

Mugen Souls Z vyjde ještě letos na PC prostřednictvím Steamu, akce Valkyrie Drive: Bhikkhuni se dočkáme 16. září a Exist Archive se představuje v prvním anglickém traileru.

Tuto nesourodou novinku o původně japonských hrách, chystaných nově, nebo znovu, také pro západní trh, otevřeme hrou Mugen Souls Z. Jak již bylo řečeno, díky Ghostlight Interactive vyjde na západě ještě letos ve verzi pro PC, ale pouze přes službu Steam.

Mugen Souls Z udělá radost všem hráčům, kteří si libují ve free-roaming mapách herního světa, v turn-based bojových systémech a takřka nekonečném levelování (zde se jde dostat až na úroveň 9999) a to vše je zabaleno do povedeného anime stylu. PC verze bude navíc plně podporovat ovládání myší a klávesnicí, ale pokud vám to nesedne, můžete stále připojit starý dobrý gamepad. Upraveno je uživatelské rozhraní a grafika a Mugen Souls Z podporuje taky Steam achievementy.

Chou-chou se se svou skupinou vrací ve zbrusu novém S-RPG pokračování na místo, kde bylo před dávnou dobou bohy vytvořeno dvanáct různých světů, odpovídajících znamením zvěrokruhu. Nyní se ale objevuje "něco", schopné zničit každý z těchto světů.

Další hru si pak již konečně můžete označit v kalendáři. Před časem jsem vás informovali, že chce PQube vydat v Severní Americe a v Evropě lokalizovanou verzi akční Valkyrie Drive: Bhikkhuni pro PS Vitu.

Dnes již víme, že datum připadlo na 16. září a za předobjednání dostanete navíc sadu osmi uměleckých karet, s vyobrazením dívek z Valkyrie Drive: Bhikkhuni. K sehnámí, uvidíme jestli i u nás, bude za 79,99 dolarů exkluzivní Liberator edice, kde najdete kromě předobjednávkových bonusových karet, PS Vita skin case, oficiální soundtrack, oficiální art book a to vše ve speciálním boxu, navrženém producentem Kenichirem Takakim.

Posledním titulem je Exist Archive: The Other Side of the Sky. Informace o něm sice není vyloženě pro nás evropské hráče, ale rozhodně stojí za upozornění. Jde totiž o první lokalizovaný trailer této hry pro západ.

Exist Archive je RPG. viděné z bočního pohledu ve stylu Valkyrie Profile od tri-Ace. Což jsou také tvůrci Valkyrie Profile. Je zasazeno do dnešního Tokia, ale nacházející se na planetě Protolexa. Jednoho dne, ale dojde ve městě k obřímu výbuchu, způsobeném zlým bohem Yamatogou. Při něm umírá všech 12 hrdinů hry, včetně hlavního protagonisty Kanata Kujou. Výsledek incidentu je ale poněkud opačný, protože se všech 12 stane nesmrtelnými a zakotví v nich duše bohů, kteří spolu nevychází zrovna nejlépe a zrovna mezi nimi probíhá dost silná hádka.

Vydání Exist Archive máme prozatím potvrzeno pouze v Severní Americe pro PlayStation 4 a PS Vitu na 18. října, ale očekáváme brzo oznámení datumu vydání i v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama