Vampyr prodal milion kopií a studio Dontnod spolupracuje s Focus Home na dalším projektu
Vampyr Novinka Vampyr prodal milion kopií a studio Dontnod spolupracuje s Focus Home na dalším projektu

Vampyr prodal milion kopií a studio Dontnod spolupracuje s Focus Home na dalším projektu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Půjde o jeden z nejambicióznějších titulů v historii vydavatele i samotných tvůrců.

Reklama

Francouzské studio DONTNOD Entertainment oznámilo prodloužení partnerství s vydavatelskou společností Focus Home Entertainment. V rámci minulé spolupráce vyšel RPG titul Vampyr, který se zařadil mezi indie a AAA produkci. Nedopadl vůbec špatně (naše recenze) a dohromady se prodalo přes milion kusů. Vývojáři jsou tak nadšeni z pokračování vztahu s Focusem, z kterého vzejde nový titul.

Nevíme, zda půjde o pokračování Vampyra, nebo úplně novou hru. Víme ale, že to má být jeden z nejambicióznějších projektu v portfoliu vydavatele i studia. Neoznámený titul tedy vydá Focus Home a dá na něj potřebné finanční prostředky.

„Jsme potěšeni, že můžeme pokračovat v dobrodružství s týmem ze studia Dontnod, který již dostatečně prokázal svůj talent k vytvoření bohatých světů, umocněné mistrovským příběhem a jedinečným uměleckým směrem. Jsme hrdí, že je podporujeme při vzniku nového projektu, jenž bude jedním z nejambicióznějších v historii Focusu a studia Dontnod,“ řekl John Bert, provozní ředitel Focus Home Entertainment.

V Dontnod v současné době pracují na Life is Strange 2 ve spolupráci se Square Enix. Další epizoda této adventury vyjde v květnu a poslední v prosinci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama