Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 6.
Wolfenstein: The New Order Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 6.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 6.

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy Windows PC

Na řadu konečně přichází AAA hra.

Reklama

Epic Games Store i dnes pokračuje ve vánočním rozdávání her zdarma. Včera jste mohli získat stylizovanou 2D bojovku Them’s Fightin‘ Herds od studia Mane6. Dnes se hráči po pětici menších titulů poprvé dočkali AAA hry, která potěší především fanoušky stříleček a nefalšované akce.

Epic bude v každodenním rozdávání her zdarma pokračovat až do až do 29. prosince, díky čemuž si do své knihovny budete moci přidat celkem 15 titulů. Akce je součástí vánočního výprodeje, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

Wolfenstein: The New Order

Titul z roku 2014 je prvotinou dnes už dobře známého studia MachineGames, kterému se podařilo úspěšně reinkarnovat do té doby postupně upadající sérii Wolfenstein. Díl s podtitulem The New Order těží především ze zábavné a do určité míry staromilské hratelnosti v kombinaci se zajímavým zasazením, které vás vezme do světa pod nadvládou nacistického Německa.

Vy se v kůži B.J. Blazkowicze společně s dalšími členy odboje pokusíte nacistům zabránit v definitivním ovládnutí celého světa. Wolfenstein: The New Order si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidat až do středy 21. prosince (17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama