Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 8.
Fallout Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 8.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 8.

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC

Dnes můžete získat rovnou tři hry.

Reklama

Na stránkách digitálního obchodu Epic Games Store můžete i dnes získat hru zdarma. Včera jste si mohli aktivovat stavitelskou záležitost LEGO Builder’s Journey od studia Light Brick. Dnešní nabídka obsahuje v rámci jednoho balíčku hned trojici titulů, které vás vezmou do postapokalyptického světa.

Epic bude rozdávat hry zdarma s denní periodicitou do 29. prosince. Celkem si tak budete moci do své knihovny přidat 15 her. Akce probíhá v rámci vánočního výprodeje, o kterém jsme vás informovali v samostatné novince.

Fallout Classic Collection

Jde o kolekci tří starší her ze série Fallout, kterou vydává společnost Bethesda. Konkrétně se jedná o úplně první díl s názvem Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game, který doplňuje jeho pokračování Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game. K této dvojici se v rámci zmíněné kolekce přidává ještě hra Fallout Tactics: Brotherhood of Steel z roku 2001, která kombinuje prvky RPG a strategie. Fanoušci postapokalyptické tématiky tak mají o zábavu postaráno.

Všechny tři hry ze série Fallout si do své knihovny na Epic Games Storu můžete zdarma přidat až do pátku 23. prosince (17:00).

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu – den 8.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama