Ve Forze Horizon 3 jste šéfem festivalu
Forza Horizon 3 Novinka Ve Forze Horizon 3 jste šéfem festivalu

Ve Forze Horizon 3 jste šéfem festivalu

Michal Burian

Michal Burian

56

Odehrávat se má v nejrozmanitějším světě, který byl kdy pro Forzu vytvořen.

Reklama

Minulý týden během tiskové konference Microsoftu na E3 v Los Angeles byla představena Forza Horizon 3, která vyjde 27. září letošního roku na Xbox One a PC s Windows 10. Po prvním traileru, odkrytí mapy a gameplay záběrech přicházejí na řadu další zajímavé informace.

Forza Horizon 3 se má odehrávat v nejrozmanitějším světě, který byl kdy pro Forzu vytvořen. Závodit budete v několika odlišných prostředích, jako jsou deštné pralesy, kopce, venkov a města. Samotná mapa je dvakrát větší než u Forzy Horizon 2. Austrálie byla vybrána díky rozmanitosti a přírodní kráse.

V tomhle světě se stanete šéfem festivalu. Právě na vás bude, aby to byla nejlepší závodních show na Zemi. Z této pozice budete upravovat a vytvářet vlastní události, vybírat hudbu, zvát do své hry kamarády a nastavovat mnoho dalších věcí. Ve hře bude osm odlišných rádiových stanic (rock, hip-hop) společně s jednou speciální, kde si vytvoříte vlastní playlist.

Vývojáři počítají s celou řadou událostí, které vám zaberou přes 100 hodin. Když se budete nudit, můžete si vytvořit vlastní závody a pokračovat v hraní Forzy Horizon 3. Nějaký čas budete investovat také do přizpůsobení vozu (přes 30 nových typů ráfků, speciální zvuk troubení nebo vlastní SPZ - třeba s gamertagem) a výběr z různých modelů postav. Vy si potom budete moci zvolit vzhled, pohlaví a další maličkosti svého řidiče.

Jak jste si mohli všimnout v traileru a gameplay záběrech, závodit se bude také na pláži blízko vody. Vodou budete rovněž projíždět, pokud se ale dostanete příliš daleko od břehu, vaše auto bude restartováno. S tím souvisí fakt, že se Forza Horizon 3 stále soustředí výhradně na automobily, zapomeňte tak na vznášedla a další stroje. Místo toho budou k dispozici různá australská auta, stejně tak známé značky z celého světa.

Závěrem je důležité dodat, že celou hru budete moci hrát v kooperaci s třemi kamarády.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama