Ve hře The Grand Tour si užijeme to, co známá trojice v pořadu
Novinka Ve hře The Grand Tour si užijeme to, co známá trojice v pořadu

Ve hře The Grand Tour si užijeme to, co známá trojice v pořadu

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May u vás na konzolích.

Reklama

Líbí se vám kousky, testování nových automobilů a ty šílenosti, které vymýšlí trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May v pořadu The Grand Tour (dříve Top Gear)? Pokud ano, potom se můžete těšit na 15. ledna 2019. Na konzole PlayStation 4 a Xbox One vyjde The Grand Tour Game, kde budeme řídit nejzajímavější automobily na světě a účastnit se vzrušujících výzev v exotických destinacích.

V den vydání, tedy 15. ledna, obsáhne hra dvě epizody z první a druhé sezóny. Za předobjednávku obdržíte ještě speciální vozy, které si tahle populární trojice automobilových expertů a komiků sama postavila. Jde o hasičský vůz Jamese Maye, ekologický vůz Richarda Hammonda a plážovou buggy Jeremyho Clarksona. Další obsah bude přidáván na týdenní bázi. Do hry dorazí nová auta, místa a překvapení z televizních epizod. To vše doplní ještě split-screen pro čtyři hráče, abyste mohli závodit proti svým kamarádům a přátelům.

Bohužel více o hře nevíme. Za vývojem stojí interní studio Amazonu, které zatím nic nepředvedlo. Hra je postavena na jejich technologiích. Úspěch nebo neúspěch bude záležet na tom, jak moc si dali záležet. Cena byla stanovena na 30 dolarů/euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama