Ve speciálním obchodě se budou prodávat věci do Minecraftu
Minecraft Novinka Ve speciálním obchodě se budou prodávat věci do Minecraftu

Ve speciálním obchodě se budou prodávat věci do Minecraftu

Michal Burian

Michal Burian

3

Prověření tvůrci budou v Minecraft Storu prodávat své výtvory. Zaplatíte jim takzvanými Minecraft Coins.

Reklama

Společnost Microsoft odhalila novinku, kterou chystá na jaře s 1.1 Discovery updatem do Minecraftu. Jde o speciální obchod, který bude součástí hry. V něm budou prověření tvůrci modifikací prodávat své výtvory. Zaplatíte jim takzvanými Minecraft Coins.

Má to však jeden háček, aktualizace Discovery bude dostupná pouze pro nové verze Minecraftu. Jde o takzvané C++ "Bedrock Engine" edice hry. To bohužel znamená, že Minecraft Store nebude u původní Java PC verze, za to ale bude dostupný u verzí Windows 10, konzolových a mobilních.

Minecraft Store bude přímo zahrnut do hry. V době spuštěním v něm budou své výtvory nabízet prověření autoři modifikací - devět partnerů: Blockception, Blockworks, Eneija Silverleaf, Imagiverse, Noxcrew, Polyamps, Qwertyuiop The Pie, Razzelberry Fox a Sphax. Microsoft hodlá seznam každý měsíc rozšiřovat a přidávat do obchodu další a další tvůrce komunitních modu. Koupit si budete moci mapy, skiny a další věci za virtuální měnu.

Takzvané Minecraft Coins bude možné pořídit v několika balíčcích - 300 mincí bude stát dva dolary, 840 mincí pět dolarů a 1720 mincí deset dolarů. Abyste si virtuální měnu mohli koupit, budete potřebovat Xbox Live účet. Ten zároveň zajistí možnost využít in-game mince na dalších platformách, krom iOS. Ta bude mít Cointy samostatně. Důležité také je, že 30 procent z ceny jednotlivých výtvorů půjde obchodu, zbývající část tvůrcům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama