Ve State of Decay 2 budou tři mapy
State of Decay 2 Novinka Ve State of Decay 2 budou tři mapy

Ve State of Decay 2 budou tři mapy

Michal Burian

Michal Burian

7

Každá lokalita s odlišným prostředím. Později hru mohou rozšířit další mapy.

Reklama

Pokračování zombie survivalu State of Decay nemá zatím stanovené přesné datum vydání, hru máme očekávat v průběhu letošního roku na Xbox One a PC s Windows 10. Studio Undead Labs se na oficiálním blogu rozepsalo o obsahu hry. V den vydání budou ve State of Decay 2 tři mapy.

Každá mapa bude zhruba odpovídat velikosti mapy z prvního dílu a celkově budou různorodé. Lokality budou zasazeny do mírně odlišného prostředí s různými památkami, místy, misemi a body pro využití strategického postupu.

Tři mapy se mají postarat o to, aby se brzy o slovo u hráčů nepřihlásil stereotyp. Hráči by neměli zažít pocit deja vu. Navíc díky tomu se nabízí možnost v budoucnu mapy rozšířit o další.

„Se třemi mapami je State of Decay 2 mnohem zábavnější hrou. Hráči budou cestovat z jednoho malého města do druhého. Jedna z našich map má trojnásobnou velikost lokality z prvního dílu,“ uvádějí tvůrci.

Jak bude cestování z jedné mapy do druhé fungovat ve hře? Do druhé lokality si sebou vezmete vše potřebné z té předešlé, včetně zásob. Za postavené budovy dostanete peníze, abyste si je mohli jinde postavit znovu. Tohle se ale do vydání může ještě změnit, State of Decay 2 je stále ve vývoji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama