Ve State of Decay: Lifeline budete velet armádě
State of Decay Novinka Ve State of Decay: Lifeline budete velet armádě

Ve State of Decay: Lifeline budete velet armádě

Michal Burian

Michal Burian

1

První zajímavé detaily o nadcházejícím dodatečném balíčku arkádové zombie akce State of Decay.

Reklama

Undead Labs v polovině února prozradili, že chystané rozšíření Lifeline přinese do State of Decay novou mapu s několika kilometry, kde budou hráči přežívat dosud nespecifikovaným způsobem. Pokud vám to vrtalo hlavou, tak věřte, že se na celou problematiku zombíků podíváme z úplně jiné strany.

State of Decay: Lifeline nám totiž umožní vžít se do velitele malé vojenské skupiny zvané Greyhound One, která musí ve městě Danforth zachránit vědce, jejichž výzkum je zásadní pro boj proti epidemii. Pochopitelně nepůjde o lehkou akci, všude jsou zombíci a vy budete muset bránit i ostatní civilisty. Zapomínat nesmíte ani na zásoby.

Jedním z prvních úkolů bude zajistit veškeré možné prostředky nezbytné k přežití. Budete muset zajistit a bránit přistávací plochu, která je důležitá pro zásoby a evakuaci civilistů.

K dispozici budete mít minová pole, leteckou podporu, dělostřelectvo, dobře vycvičené vojáky a mnoho dalšího. Lze tak soudit, že tentokrát bude boj proti zombíkům mnohem větší a drsnější než v původním State of Decay, kde jste hráli za přeživší civilisty.

State of Decay: Lifeline vyjde zároveň na PC a Xbox 360. Ještě nemá stanovený přesný den, ani cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama