Ve strategii Beholder 2 se stanete totalitním úředníkem
Novinka Ve strategii Beholder 2 se stanete totalitním úředníkem

Ve strategii Beholder 2 se stanete totalitním úředníkem

Michal Burian

Michal Burian

2

Vývojáři slibují nový scénář se zajímavým úhlem pohledu na totalitní stát.

Reklama

Pokud pozorně čtete recenze na Zingu, tak vám jistě neunikla tajemná strategie Beholder, která vás postavila do role donašeče, který se staral o své nájemníky a často jim dost znepříjemňoval život.

Nově oznámené pokračování půjde ve šlépějích svého předchůdce. Vývojáři slibují nový scénář se zajímavým úhlem pohledu na totalitní stát. Tentokrát se stanete někým jiným. Na začátku hry budete začínajícím zaměstnancem ministerstva a postupně se budete moci stát velkým zvířetem, včetně předsedy vlády. Vše ale bude záležet na tom, jak se k výzvě postavíte a jak budete plnit své úkoly, respektive na koho kolik špíny vytáhnete. Klidně se ale můžete vydat jinou cestou, cestou vzdoru a vynášet na veřejnost nepříjemné státní zprávy. Potom ale čekejte, že budete na seznamu těch, které stát nemá rád a udělá vše pro to, aby je zastavil.

Beholder 2 se odehrává po událostech prvního dílu. Z důvodu mnoha konců je dost pravděpodobné, že ani na jeden nenaváže a my se v průběhu hry nesetkáme s postavami, které byly v jedničce. Titul je každopádně v plánu na druhou polovinu letošního roku ve verzi pro PC a bude kompletně ve 3D.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama