Bannermen + Endless zdarma na víkend
Endless Legend Novinka Bannermen + Endless zdarma na víkend

Bannermen + Endless zdarma na víkend

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC

+ totalitní Beholder zdarma ke svému mladšímu bratrovi za pár šupů.

Reklama

Steam sice nerozdává plné hry plnými doušky jako konkurenční Epic Games Store, ale často umožňuje přes víkend otestovat různé distribuované tituly, které si tak můžete jednak zahrát zadarmo, a případně si je rovnou zakoupit s výraznou slevou.

Nadcházející víkend lze zadarmo až do pondělního dopoledne do 10 hodin otestovat rovnou kvarteto her. Bannermen je válečná středověká/fantasy strategie jen necelý rok stará, kterou jako doposud svoji jedinou hru vydalo malé švédské studio Pathos Interactive z Göteborgu.

 

Bannermen + Endless zdarma na víkend

 

Tato hra ovšem nepatří mezi nějaké strategické pecky, protože ji tvůrci raději stáhli z ne zcela dobře nastartované kampaně na Kickstarteru, na Metactiticu má ∅ jen 52/100 a na Steamu ji také moc nechválí. Nicméně za zkoušku zdarma nic nedáte a hra vás nyní ve slevě vyjde jen na necelých 250,- (9,90 EUR).

To série Endless v podání pařížských Amplitude Studios je jiná káva, když od roku 2012 vyšla již pětice her z tohoto univerza: Endless Space, Endless Legends, Dungeon of the Endless, Endless Space 2 a Love Thyself: A Horatio Story. A kromě prvně uvedené a nejstarší z nich si přes víkend můžete všechny ostatní tituly pořádně vyzkoušet a zahrát zadarmo.

 

Bannermen + Endless zdarma na víkend

 

Endless Space je druhý díl vesmírné tahové 4X strategie, Endless Legends je také podobná 4X strategie, ale naroubovaná do fantasy světa, zatímco Dungeon of the Endless je obranářská hra typu Tower Defence s Roguelike pravidly. Love Thyself - A Horatio Story je pak samostatná a i normálně bezplatná vizuální novela z téhož světa, která je ze všech Endless titulů nejmladší.

A ještě další upozornění na výhodný kup: když si nyní v 60% slevě za 6 EUR (cca 150,-) koupíte totalitní strategii Beholder 2, dostanete k ní její první díl zadarmo!

 

Bannermen + Endless zdarma na víkend

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama