Ve strategii Empire of Sin zažijeme Chicago v éře prohibice
Empire of Sin Novinka Ve strategii Empire of Sin zažijeme Chicago v éře prohibice

Ve strategii Empire of Sin zažijeme Chicago v éře prohibice

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple Mac

Tam, kde selhala hra Omerta: City of Gangsters, se pokusí uspět novinka studia Romero Games.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že v irském studiu Romero Games, jež založil jeden z původních autorů DOOMu, John Romero, pracují na stragické hře, kterou vydá společnost Paradox Interactive. A nyní již víme, o co přesně půjde. Na E3 byla oznámena strategie Empire of Sin, v níž se podíváme do Chicaga ve 20. letech 20. století, tedy v bouřlivém období prohibice.

Vaším cílem v Empire of Sin, které může vyvolat vzpomínky na nepříliš úspěšnou, ale velmi podobně zaměřenou strategii Omerta: City of Gangsters, je vybudovat vlastní zločinecké impérium. A to jako jeden ze 14 mafiánských šéfů, kteří soupeří o nadvládu nad podvěstím organizovaného zločinu ve městě. Připravte se mimo jiné na náhodně generované startovní podmínky, kvůli nimž se při každé hře budete muset přizpůsobit, abyste přežili a všemi dostupnými prostředky překonali své soupeře.

Boj, osobní kouzlo i vyhrožování, to všechno vám pomůže při postupu na vrchol zločineckého žebříčku, na němž samozřejmě musíte dělat vše pro to, abyste svou pozici uhájili. Tvůrci slibují hru založenou na postavách a inspirovanou žánrem noir, v níž budete řádně podnikat, budovat tým loajálních gangsterů, zvyšovat vliv, bránit a zvětšovat své teritorium, podplácet policii, uzavírat či ničit spojenectví a obchodovat na černém trhu. Cest, jak se stát králem nebo královnou chicagského podsvětí, je vždy více, a žádné dva průchody hrou nemají být stejné.

Empire of Sin vyjde na PC, Mac, Switch, Xbox One a PS4 na jaře roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama