Ve Švédsku lze předobjednat dosud neoznámené hry
Dragon Age: Inquisition Novinka Ve Švédsku lze předobjednat dosud neoznámené hry

Ve Švédsku lze předobjednat dosud neoznámené hry

Michal Burian

Michal Burian

55

Tamní obchod nabízí Red Dead Redemption 2, Agenta, Sleeping Dogs 2, Uncharted 4, Just Cause 3, Mass Effect 4, Mirror’s Edge 2, Dragon’s Dogma 2, Borderlands 3, Unreal Tournament a další.

Reklama

Nikdo určitě nepochybuje, že pro nás vydavatelské domy a vývojářská studia připravují hry, které nejsou zatím oznámeny a jejich informace jsou přísně střeženy pod pomyslnou pokličkou. Kdyby sázkařské kanceláře nabízely možnost vsadit si na oznámení nového Red Dead Redemption od Rockstaru, Uncharted 4, Mirror’s Edge 2 nebo Dragon’s Dogma 2, tak bych nejspíš hodně přemýšlel, zda nějakou tu korunu nevsadit, protože je tu velká pravděpodobnost, že bych nakonec vyhrál.

Něco podobného si možná řekl švédský obchod Webhallen (thx NeoGaf), který do svých předobjednávkových nabídek zařadil dosud neoznámené tituly, především pro next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One. V seznamu tak nalezneme fantasy RPG Dragon Age 3: Inquisition od BioWare (dosud oznámené jen pro PC, PS3 a X360), Mass Effect 4 na rok 2014, Mirror's Edge 2 na rok 2015, Project Gotham Racing 5 na příští rok a spícího Agenta od Rockstaru.

Dále Beyond Good & Evil 2, komiksové Borderlands 3, Castlevania, Deus Ex: Human Revolution 2, Dragon’s Dogma 2, další Fallout (rok 2015), nové God of War na letošní rok, Just Cause 3, Legacy of Kane, LittleBigPlanet 3, Motorstorm, Naruto, Red Dead Redemption 2, Sniper Elite 3, Socom, Star Wars 1313, Tekken, The Last Guardian, Uncharted 4, Unreal Tournament nebo Yakuza 6.

Otázkou samozřejmě je, jestli si tyhle hry obchod vycucal z prstu nebo se předčasně dozvěděl o plánech vydavatelských společností, o čemž malinko pochybujeme. Jeden nebo dva úniky by se daly pochopit, ale že by získal informace hned od Sony, Microsoftu, EA, Bethesdy, 2K Games, Segy apod? To se nám moc věřit nechce. Každopádně uvidíme, možná nějaká z výše uvedených her bude oznámena příští týden na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama