Ve vývoji je Dead Island 2 i TimeSplitters
Dead Island 2 Novinka Ve vývoji je Dead Island 2 i TimeSplitters

Ve vývoji je Dead Island 2 i TimeSplitters

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Další novinky od THQ Nordic.

Reklama

Společnost THQ Nordic má dnes pro nás více nových informací. Nejprve byl potvrzen vývoj nového dílu post-apokalyptické akce Metro od studia 4A Games, abychom se následně dozvěděli, že došlo ke koupi studií Gunfire Games (tvůrci Darksiders 3) a Milestone (tvůrci MotoGP), stejně tak ke koupi akcií skupiny Goodbye Kansas Game Invest, která vlastní Palindrome Interactive, Fall Damage, Neon Giant, Kavalri a Framebunker. Teď přichází další zajímavost.

Zástupci společnosti THQ Nordic se detailněji rozpovídali o budoucnosti a prozradili, že vývoj problémového Dead Island 2 převzal tým Dambuster (Homefront: The Revolution). Společně s touto informací jsme se ještě dozvěděli o novém Saints Row a práce začínají i na Timesplitters – vrací se spoluautor série Steve Ellis, aby THQ Nordic s Timesplitters pomohl.

Dead Island 2 má tedy už třetí studio. Nejprve měli hru vytvořit Yager Development, poté Sumo Digital a nyní jsou to Dambuster, tak snad tentokrát už vše poběží tak jak má. I když vývoj byl opět restartován.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama