Ve vývoji je údajně prequel Life is Strange
Life is Strange Novinka Ve vývoji je údajně prequel Life is Strange

Ve vývoji je údajně prequel Life is Strange

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

O existenci hry, která by se zaměřila na minulost Chloe a Rachel, svědčí několik obrázků z vývoje.

Reklama

Před několika týdny tvůrci Life is Strange z Dontnod Entertainment konečně potvrdili, že pracují na pokračování své úspěšné a povedené epizodické série. Jak se ale zdá, svět Life is Strange by se mohl v blízké době rozšířit o další projekt.

Server GameCult si na webu studia Deck Nine Games všiml screenshotu, který byl posléze odstraněn. Netrvalo dlouho a jeden z čtenářů se dopracoval k celému albu obrázků, které podle všeho pochází z prequelu Life is Strange, na němž mají zaměstnanci Deck Nine Games pracovat.

Studio, donedávna známé pod názvem Idol Minds, dokonce láká na příběhový titul od vydavatele AAA her (Life is Strange vydává Square Enix), který má být oznámen na letošní E3. Uživatel NeoGAF fóra s přezdívkou J!NX navíc tvrdí, že na hře, která by se dějově odehrávala před událostmi Life is Strange, se pracuje už delší dobu a že má blíže prozkoumat vztah Chloe, jedné z hlavních postav hry, a Rachel Amber. I tato postava hraje v Life is Strange značnou úlohu, ale v trochu jiném smyslu. Je totiž pohřešována a pátrání po ní má v příběhu Chloe a hlavní hrdinky Max nemalý význam.

Obrázky vypadají rozhodně věrohodně, i když některé z nich dělají dojem, že možná pochází z vývoje samotného Life is Strange. Zatím samozřejmě vše berte jako spekulaci, ale vypadá to, že by mohl být prequel skutečností. Na E3 se snad dozvíme víc. Zatím víme jen to, že nedávno oznámené pokračování Life is Strange na E3 neuvidíme. Že by to bylo proto, že má dostat prostor paralerně vyvíjený prequel?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama