Ve vývoji mají být rovnou tři hry ze série Silent Hill
Novinka Ve vývoji mají být rovnou tři hry ze série Silent Hill

Ve vývoji mají být rovnou tři hry ze série Silent Hill

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Uniklý projekt měl vyjít už loni, za odkladem stojí pandemie.

Reklama

V pátek ráno jsme se dočkali něčeho absolutně nečekaného. Známý leaker Dusk Golem přišel s informacemi a obrázky ohledně nového Silent Hillu. Už tehdy říkal, že to není jediný projekt, jenž je aktuálně ve vývoji, což potvrdil také v sobotu.

Páteční únik totiž komentoval redaktor magazínu VGC Andy Robinson, který připomněl svůj dřívější článek a zároveň řekl, že by měly být ve vývoji ne dva, ale rovnou tři nové Silent Hilly. To následně potvrdil také Dusk Golem, jenž zašel ještě dál, ale jeho vyjádření není úplně jasné. Podle něj jsou ve vývoji "technicky čtyři projekty, ale spíše tři". Co přesně to znamená, úplně nevíme. Možná tím naráží na nějakou kolekci či menší projekt.

Co se týče hry, o které mluvil Dusk Golem v pátek, ta by měla být s největší pravděpodobností stále ve vývoji. V sobotu na Twitteru napsal, že podle jeho informací vývoj stále probíhal před šesti měsíci. Je tedy nepravděpodobné, že byl mezitím projekt zrušen.

Zdroj: Kotaku
Zdroj: Kotaku

Zajímavé je, že měl prý titul původně vyjít už v říjnu loňského roku, ale vývoj se samozřejmě opozdil kvůli pandemii. Insider sice neví, na kdy je stanoveno nové interní datum vydání, ale věří, že bychom se oznámení mohli dočkat už brzy. Tak možná už na Summer Game Festu? Necháme se překvapit.

Ve vývoji mají být rovnou tři hry ze série Silent Hill

Do té doby si můžete výše prohlédnout nový screenshot, který Dusk Golem poskytnul magazínu Kotaku. Druhý obrázek pak zachycuje jednu z postav a leaker ho odhalil na Redditu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama