Ve Wolfenstein 2: The New Colossus se objeví známé i zcela nové postavy
Novinka Ve Wolfenstein 2: The New Colossus se objeví známé i zcela nové postavy

Ve Wolfenstein 2: The New Colossus se objeví známé i zcela nové postavy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Při svém tažení napříč Amerikou se BJ Blazkowicz musí spojit s dalšími odbojářskými buňkami a jejich vůdci. <strong>Aktualizováno</strong> o screenshoty.

Reklama

Aktualizace: Wolfenstein 2: The New Colossus se nově prezentuje i na screenshotech z Gamescomu. Na nich uvidíte Grace a Super Speshe, které patří mezi nové postavy, a také vedení odbojářské skupiny Kreisau Circle. Tento obrázek však může z jistého úhlu pohledu odhalit až příliš detailů, proto jsme ho vložili do spoileru.

Původní zpráva (21. 8. 2017 16:30): Podobně jako Wolfenstein: The New Order z roku 2014, i nadcházející Wolfenstein 2: The New Colossus zahrne celou řadu postav. Hlavní hrdina BJ Blazkowicz zkrátka nebude bojovat sám. Ve hře se vrátí skupina Kreisau Circle, tedy německé hnutí odporu, k němuž se Blazkowicz přidal v předešlém díle a které figurovalo už v pozapomenutém Wolfensteinovi z roku 2009.

Vrací se tedy Caroline Becker, Ayna, Set Roth, Max Haas, Bombate a samozřejmě také Fergus Reid a Probst Wyatt. Opět si budete muset vybrat, kdo z nich bude žít. A jak už víme, obě postavy doprovází unikátní zbraně, jež nabízejí lehce odlišné herní možnosti.

Při snaze o osvobození Ameriky od nadvlády nacistů se však BJ Blazkowicz musí spojit i s novými postavami, zapojenými do dalších odbojářských buněk, které již proti nacistům bojují. Jde třeba o Hortona, vůdce odporu v New Orleans, nebo Grace, šéfku buňky Black Revolutionary Front operující na Manhattanu. Další novou postavou je poněkud vyšinutý Super Spesh, který se předvedl již v nedávno vydaných záběrech z hraní.

BJ se však nesetká jen v přáteli a s potenciálními spojenci. Z The New Order se vrací také Frau Engel, která byla povýšena do hodnosti generála a nově operuje z létající pevnosti zvané Ausmerzer. Po Blazkowiczově skalpu jde přitom z více důvodů. Mezi ně patří fakt, že si z jejich předešlého setkání Frau Engel odnesla zjizvenou tvář, a také smrt jejího poskoka Bubiho, za níž je Blazkowicz odpovědný.

Starší videa

Podívat se můžete také na starší videa. Ta sice nenabízí žádné nové informace, záběry či materiály, ale blíže se zaměřují na některé aspekty hry, konkrétně na nezlomnost BJ Blazkowicze navzdory jeho fyzickému stavu a na využívání dvou zbraní naráz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama