Ve World of Tanks bude singleplayerová kampaň
WoT Novinka Ve World of Tanks bude singleplayerová kampaň

Ve World of Tanks bude singleplayerová kampaň

Michal Burian

Michal Burian

6

Zahrne historické události, alternativní historii a dokonce i fantasy. Kampaň budete moci hrát sami nebo v kooperaci.

Reklama

World of Tanks si všichni spojují s multiplayerovým válčením. Tomu ale bude brzy konec. Už příští úterý, 22. srpna, se hra rozšíří o singleplayerovou kampaň, která se ukryje pod názvem War Stories mód, který bude dostupný zatím pouze na konzolích.

Jak název napovídá, na hráče World of Tanks čekají válečné příběhy, ve kterých prožijete historické události, alternativní historii a dokonce studio Wargaming zmiňuje i fantasy. War Stories chtějí vývojáři postupně rozšiřovat (během celého letošního roku), ve stylu epizodického vydávání. Důležité je, že War Stories bude možné hrát v singleplayeru nebo kooperaci.

Abyste se měli na to těšit, zmiňují autoři v kategorii alternativní historie tankové útoky na Británii během druhé světové války nebo kubánskou raketovou krizi.

Pokud jste s World of Tanks ještě neměli tu čest, tak se vám bude hodit nový tutoriál, skládá se ze tří výcvikových misí, abyste se naučili základní ovládání, průzkum, odstřelování a věděli vše důležité o pancéřování tanku a jeho síle.

Zároveň ve World of Tanks bude ještě nová hudba. Heavy metalová skupina Sabaton a veterán herních soundtracků Akira Yamaoka spojili síly, aby potěšili všechny hráče a tankisty nejen muzikou, ale také speciálním vozidlem, které bylo do hry přidáno.

Tým zvukových vývojářů ve World of Tanks neustále vylepšuje zvuky I hudbu ve hře a snaží se, aby hráči dostávali autentické herní zážitky. Dalším krokem v této nové misi je originální soundtrack a zvuky pro každou mapu, která je ve hře. Nová hudba navíc vzniká s muzikanty z celého světa.

„Hudba je důležitou součástí herního zážitku a nový soundtrack přidává do World of Tanks novou energii,“ vysvětluje marketingový ředitel World of Tanks, Maxim Chuvalov. „Úzká spolupráce s talentovanými muzikanty jako jsou kapela Sabaton a Akira Yamaoka byla pro všechny v týmu úžasným zážitkem. Yamaoka-sanova hudba bude k OST velmi záhy přidána a společně se Sabaton, kteří patří k nadšeným hráčům World of Tanks, vydáváme také naprosto úžasné video. Není pochyb o tom, že naší komunitu tvoří spousta nadaných lidí, kteří mají chuť s námi spolupracovat,“ dodává Chuvalov.

„Jsme stejně nadšeni jako Wargaming, že můžeme vydat k jedné z našich nejslavnějších písniček Primo Victoria, zbrusu nový videoklip ve stylu hry World of Tanks, říká basák skupiny Sabaton Pär Sundström. „Natáčeli jsme ve švédském tankovém muzeu v Arsenalen a nedaleko Minsku. Byla to pro nás absolutně nová zkušenost, mohli jsme řídit skutečné tanky a dokonce s nimi ničit i zdi. Jsme rádi, že můžeme výsledek naší práce prezentovat komunitě tankistů ve World of Tanks.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama