Velikost světa Forzy Horizon 4 je totožná s předchozím dílem
Forza Horizon 4 Novinka Velikost světa Forzy Horizon 4 je totožná s předchozím dílem

Velikost světa Forzy Horizon 4 je totožná s předchozím dílem

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Velikost Austrálie, ovšem s dynamickou změnou ročního období. Doplněno o gameplay záběry.

Reklama

Dynamická změna ročního období, kdy se svět Velké Británie ve Forze Horizon 4 bude měnit a my postupně budeme závodit na jaře, v létě, na podzim a v zimě, je jistojistě nemalý žrout výkonu. Pokud jste čekali, že mapa letošních závodů bude mnohonásobně větší ve srovnání se svým předchůdcem, tak vás zklamu. Velká Británie má rozlohu Austrálie z Forzy Horizon 3. Rozdílem jsou již zmíněná roční období. Ta se budou střídat po jednom týdnu pozemského života.

Tohle Xbox One X a odpovídající PC s Windows 10 zvládne při 60 snímcích za sekundu. Zajímavá je další věc. Ralph Fulton na Twitchi prozradil, že vytvořili společný svět pro všechny hráče, servery s kapacitou pro 72 hráčů. Svět se bude synchronizovat, ale nemusíte se bát. Pokud pojedete závod a někdo jiný ne, tak se s ním nestřetnete. Stane se pro vás duchem.

Ročního období přinášejí do hry sezóny s novými příležitostmi. Jednou týdně se svět Forzy Horizon 4 kompletně promění a závodníci vyrazí prozkoumat nové příležitosti. Ani jedna sezóna nebude stejná. To má zajistit rozsáhlou podporu hry po vydání. Pochopitelně dojde i na další obsah.

Další novinkami od Playground Games je možnost koupit si nemovitost a vytvořit si vlastní tratě, které půjde sdílet s dalšími hráči.

Forza Horizon 4 vyjde 2. října na Xbox One a PC s Windows 10. V den vydání bude v předplatném Xbox Game Pass. Více jsme psali včera zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama