Vesmírní piráti ve strategii Flagship
Novinka Vesmírní piráti ve strategii Flagship

Vesmírní piráti ve strategii Flagship

Michal Burian

Michal Burian

6

<strong>Real-time strategie z pohledu první osoby</strong>. Stanete se kapitánem vesmírné flotily s úkolem najít lidstvu nový domov.

Reklama

Flagship je nová real-time strategie od Urban Logic Games odehrávající se v budoucnosti, kdy lidé byli nuceni opustit své domovy a vydat se do celkem neznámého vesmíru. Nepodařilo se jim najít vhodný domov a navíc byla kompletně zničena Sluneční soustava. Přeživším tak nezbylo nic jiného než se s flotilou lodí vydat hledat nový domov někde jinde.

Hráč se stane velitelem celé flotily s úkolem prozkoumat vesmír a pokusit se najít novou planetu, kde by se dalo žít. Před vámi tak bude velké dobrodružství, kdy budete prozkoumávat celou galaxii a postupně dobývat jednotlivé světy.

Zajímavé na celé hře je to, že se bude odehrávat z pohledu první osoby. Vy jako velitel neopustíte svou loď, na můstku budete sledovat průběh bitvy prostřednictvím terminálu ve 2D. V tomto režimu budete rozdávat rozkazy svým jednotkám, zatímco hned vedle vás bude zuřit bitva. Tu budete moci vidět i z okna.

Flagship začal svůj život jako mobilní hra inspirovaná závěrečnou bitvou ve Star Trek 2: Wrath of Kahn. Kombinace různých faktorů nás ale přesvědčila vytvořit hru pro počítače s využitím Oculus Rift. Flagship nabídne velké bitvy a principy inspirované tituly jako Homeworld a Total Annihilation, vysvětlují autoři.

Flagship je ve vývoji pro PC (Windows), Mac a Linux s podporou Oculus Rift, hratelná bude i bez VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama