Veteráni ze Supermassive Games založili nové studio a chystají PS5 exkluzivitu
Novinka Veteráni ze Supermassive Games založili nové studio a chystají PS5 exkluzivitu

Veteráni ze Supermassive Games založili nové studio a chystají PS5 exkluzivitu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

Má jít o velký projekt na Unreal Enginu 5, zatím je ale v rané fázi vývoje.

Reklama

Studio Supermassive Games je známé především pro své horové příběhové hry, které mají poměrně blízko k interaktivnímu filmu, ať už jde o PlayStation exkluzivitu Until Dawn, antologii The Dark Pictures či jejich nejnovější počin The Quarry. Ne všichni vývojáři, kteří se na dřívějších titulech podíleli, však ve studiu zůstali. Někteří už z britského týmu odešli a založili si nové studio, jež nese název Ballistic Moon. To má sice už delší dobu své oficiální stránky, ale veřejně se příliš neprezentuje. Insider Toumari však nedávno prohledal všechny dostupné zdroje a zjistil spoustu zajímavých informací.

Studio má pracovat na velkém projektu, který je však v raných fázích vývoje. Tým čítá okolo 35 až 40 lidí, ale stále nabírá další zaměstnance a brzy se má stěhovat do větších kanceláří. Hra nese kódové označení "Project Bates" a vzniká na Unreal Enginu 5. Má ji vydávat nějaká velká velká společnost a Toumari dokonce odhalil, o jakou se jedná. Nedávno se totiž začal natáčet motion capture (který vede Joshua Archer, jenž pracoval i na Until Dawn) a jeden z herců zřejmě omylem prozradil, že se na hře jako vydavatel podílí společnost Sony. Proto také titul vyjde exkluzivně na PlayStation 5.

Insider spekuluje, že by mohlo jít o další hororovou hru, právě na styl Until Dawn. Na oficiální informace si však nejspíš ještě nějakou dobu budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama