Fortnite Novinka Vetřelec se přikradl do Fortnite

Vetřelec se přikradl do Fortnite

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Nezapomnělo se ani na Ripleyovou.

Reklama

Když se v lednu ve Fortnite objevil intergalaktický bijec Predátor, tak bylo pouze otázkou času, kdy agent Jonesy během své honby za největšími lovci různých světů zavítá na planetoid LV-426, kde potká naši milovanou a neohroženou bojovnici se "šmejdem" z vesmíru.

Ano, mluvím o naší mladické lásce Ellen Ripleyové, která byla ve filmové sérii Vetřelec ztvárněna herečkou Sigourney Weaver.

Agent Jonesy pravděpodobně velice rychle zjistil, že tato chrabrá žena má dobré vlohy pro to, aby se mohla přidat k dalším nejlepším lovcům z různých vesmírů, jako je třeba Mando či Terminátor.

Ripleyová vás tak vyjde na 1 500 V-Bucks, kdy společně s ní dostanete alternativní outfit Nostromo Crew a na záda si můžete připnout kočičí přepravku od společnosti Weyland-Yutani.

Bohužel špatnou zprávou je, že Ripleyová nikdy nechodí sama, takže se společně s ní do světa Fortnite podíval i nebezpečný Xenomorf, jehož sliz budete ze své pušky dostávat ještě dlouho, pokud tedy setkání s ním přežijete.

Společně s touto potvorou se můžete těšit i na xenomorfí ocas a "Xeno Menace" emote, kdy vás to vyjde na 1 600 V-Bucks.

Pokud ale chcete ušetřit, můžete zakoupit výhodný bundle s oběma charaktery za 2 200 V-Bucks.

Vetřelec se přikradl do Fortnite

K tomu všemu si ještě lze pořídit Space Gear Bundle (za 1 500 V-Bucks), kde naleznete krumpáč ve stylu P-500 Power Loaderu, glider v podobě výsadkové lodi Cheyenne, a také speciální emote, který se nemůže dočkat toho, až se vydrápe na scénu.

https://cdn2.unrealengine.com/br-burstcasescenario-blog-32ee1b2fabca.mp4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama