Videa: Uncharted 4 bez Nathana, nejvěrnější agent nebo šílenosti v Carmageddonu
Carmageddon: Max Damage Novinka Videa: Uncharted 4 bez Nathana, nejvěrnější agent nebo šílenosti v Carmageddonu

Videa: Uncharted 4 bez Nathana, nejvěrnější agent nebo šílenosti v Carmageddonu

Michal Burian

Michal Burian

4

Nathan Drake se vytratil ze scény, příběh o nejvěrnějším v The Division, šílenosti v Carmageddonu, aktualizace pro Plants vs. Zombies a další.

Reklama

Dnes k večeru zveřejnily vydavatelské společnosti a tvůrčí celky hned několik trailerů ze svých her. Rozhodli jsme se, že vám je nenaservírujeme jednotlivě, ale přehledně v jednom samotném článku. Přichystejte si popcorn, jdem na to!

Bug v Uncharted 4

Bugy se nevyhnou zejména hrám v otevřeném světě, i v Uncharted 4: A Thief's End lze narazit na jednu chybu, u které se hráč zasměje. Někomu se stalo, že v jedné cut-scéně chyběl hlavní hrdina Nathan Drake, Elena si tak povídala s pohovkou, ale Nathan odpovídal.

The Division - příběh z Dark Zone

Conquest zveřejnil příběhový trailer z Dark Zone akce The Division, je obohacen o české titulky. Prý jde o pravdivý příběh hráče EvoX_Gecko, jednoho z nejvěrnějších agentů.

Carmageddon: Max Damage

Tvůrci Carmageddonu: Max Damage novým videem dávají fanouškům jasně najevo, že i tenhle díl bude dost zábavný, zejména když si na něco takového potrpíte.

Aktualizace pro Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Střílečka Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 se dnes dočkala obrovské aktualizace, která přidává dvě zcela nové postavy (Breakfast Brainz a Toxic Citron), 1200 položek pro přizpůsobení hrdinů a největší mapu pojmenovanou Zombopolis. Dále zlepšuje hru a balancuje.

Visual Works od Square Enix

V Japonsku si můžete zajít do muzea Mishima a obdivovat Visual Works od Square Enix.

Gameplay záběry z PS2 klasiky Primal na PS4

Pokud zvažujete koupi PS2 klasiky Primal ve verzi pro PlayStation 4, v rozhodování by vám mohli pomoci gameplay záběry. Primal vyšel 31. května 2016 za 269 Kč (s PS Plus je cena 201,75 Kč). Hra běží v rozlišení 1080p a podporuje trofeje.

Rozšíření Street Fighter V

Bojovku Street Fighter V v průběhu června rozšíří japonská ženština Ibuki, chybět nebude ani příběhový mód a prostředí Estate at Noon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama