Videa: Vtáhnutí do světa Half-Life, Blackhole, Homeworld, Dark Souls 2
Blackhole Novinka Videa: Vtáhnutí do světa Half-Life, Blackhole, Homeworld, Dark Souls 2

Videa: Vtáhnutí do světa Half-Life, Blackhole, Homeworld, Dark Souls 2

Michal Burian

Michal Burian

Hlad po Half-Life 2, jak dostat z kytky ztracenou součástku, deníček z vývoje Homeworld, gameplay z PS4 verze Dark Souls 2, Total War Chronicle a The Order: 1886.

Reklama

Nechte se vtáhnout do světa Half-Life

Half Life 3: Unannounced je pětiminutový fanouškovský filmeček o sérii Half-Life. Už by to chtělo třetí díl této skvělé akce od Valve. Souhlasíte?

Jak dostat z kytky ztracenou součástku?

Na to budete muset přijít v české plošinovce Blackhole. Sledujte nový gameplay trailer.

Gearbox miluje Homeworld

Tvůrci komiksové střílečky Borderlands si s Homeworld Remastered Collection splnili svůj sen, dokládá nový deníček.

Gameplay z PS4 verze Dark Souls 2

Nový díl pořadu PlayStation Access se zaměřil na připravovanou PS4 verzi hardcore RPG titulu Dark Souls 2 od From Software. Dozvíte se o rozlišení, snímcích za sekundu a nových nepřátelích. Dark Souls II: Scholar of the First Sin vychází 7. dubna i na Xbox One a další platformy.

Webová aplikace Total War Chronicle

Vývojáři z Creative Assembly představili Total War Chronicles; bezplatnou webovou aplikaci, která hráčům umožní sledovat, vytvářet a sdílet příběhy ze svého tažení ve hře Total War: Attila.

Jen pomocí jednoho kliknutí tlačítka ve hře budou hráči moct nahrát detailní záznam všech klíčových událostí, které se do té doby odehrály v jejich tažení. Total War Chronicles bude tato data automaticky získávat, zpracovávat a zobrazovat, takže hráči se mohou přihlásit na TotalWar.com a prohlédnout si vítězství i těžké chvíle ze své hry. Tato aplikace obsahuje řadu interaktivních funkcí navržených tak, aby hráčům pomohly prozkoumat každou z jejich „kapitol“; také budou moct označit a pojmenovat milníky své strategie pomocí přidaného komentáře napříč časovou osou svého tažení.

Ať už budete oslavovat slavné vítězství, nebo hledat tipy pro hraní za určitou frakci, Total War Chronicles bude sloužit jako komunitní středisko, kde budete moct sdílet a hodnotit kapitoly, a pokud budou opravdu působivé, může je komunitní tým oficiálně doporučit ostatním.

Tato aplikace se nechala inspirovat analytickým nástrojem uložených pozic od vývojářského týmu CA a nadšením, se kterým komunita kolem Total War nahrávala na fóra svoje reporty po bitvách a taženích. Vyjde souběžně s vydáním hry Total War: Attila a bude se nadále upravovat podle zpětné vazby od hráčů.

Aplikace Total War Chronicles bude dostupná zdarma na TotalWar.com od 17. února

Sběratelská edice The Order: 1886

Unboxing sběratelské edice PS4 exkluzivity The Order: 1886.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama