Big Ben si na WRC závody najali studio Kylotonn
Novinka Big Ben si na WRC závody najali studio Kylotonn

Big Ben si na WRC závody najali studio Kylotonn

Michal Burian

Michal Burian

14

Nové studio slibuje realistické rallye závody.

Reklama

Příznivci rallye závodů budou mít letos na podzim na výběr, kromě Sébastien Loeb Rally Evo od Milestone (první obrázky a informace) totiž vyjde i nové WRC od studia Kylotonn Games.

V minulosti na oficiálních licencovaných závodech WRC pracovali právě lidé z italského Milestone, společnost Big Ben si ale nově najala Kylotonn Games, kteří chtějí chopit šanci za pačesy. Budou to mít ale hodně těžké. Bojím se, aby to nedopadlo ještě hůře než u Milestone. Kylotonn za sebou sice mají spoustu titulů, žádný se ale nedočkal velkého úspěchu. Naposled připravili Motorcycle Club pro PC, PS3 a Xbox 360. Ve svém portfoliu dále mají Truck Racer, Hunter's Trophy 2, My Body Coach 3 nebo The Cursed Crusade.

Každopádně, vydavatel u WRC 5 slibuje využití moderního herního enginu podporujícího dynamické počasí a dynamický přechod mezi dnem a nocí. Dále deformaci vozidel, nečistoty na trati, odlesky a pokročilou úroveň modelu poškození v rozmezí od mírného poškození až po fatální.

Čte se to hezky, ale zda to bude pravda. Zaujaly mě informace o fyzice, kdy se řízení bude měnit podle toho, na jakém povrchu zrovna jedete, stejně tak dynamický záznam ze závodu inspirovaný televizním přenosem a v neposlední čadě editor tratě. Ten nám má dovolit vytvořit si vlastní trať se všelijakými objekty, realistickým prostředím a různým povrchem (asfalt, štěrk, sníh...).

WRC 5 vyžije Kt Engine HD a vyjde na podzim 2015 pro PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC a PS Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama