Video detailně představuje detektivní stránku temné příběhové hry The Sinking City
The Sinking City Novinka Video detailně představuje detektivní stránku temné příběhové hry The Sinking City

Video detailně představuje detektivní stránku temné příběhové hry The Sinking City

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na PC a PlayStation 4 si ji užijete s českými titulky.

Reklama

Právě padlo embargo na nový gameplay trailer ze hry The Sinking City. Ukrajinské studio Frogwares nám ve čtyřech minutách prezentuje detektivní stránku této temné příběhové hry. V temné a nebezpečné verzi fiktivního města Oakmont v americkém státě Massachusetts se vžijete do soukromého detektiva Charlese W. Reeda, jenž při odhalování tajemných sil bojuje se svými vlastními démony.

The Sinking City je inspirováno universem H.P Lovecrafta a bude nabádat hráče, aby zvažovali všechny své důsledky. Než někomu zničíte život (čti zabijete ho), je rozumné se ujistit, že k tomu máte dobrý důvod. Vývojáři měli vytvořit unikátní detektivní systém, aby hráči přemýšleli, pátrali a dělali svá vlastní (možná špatná) rozhodnutí místo pohodlného sledování ukazatele jednotlivých bodů na mapě. Ano, The Sinking City nemá žádné „magické“ značky na mapě. V kůži Charlese se musíte toulat, abyste našli stopy, místa a podezřelé osoby. Hodit se vám k tomu bude mazanost a několik nástrojů, které budete mít k dispozici, včetně šikovné schopnosti vidět to, co běžný detektiv nevidí. Ptáte se, co to je? Třeba možnost vidět to, co se stalo na místě činu před vašim příchodem, nebo možnost využít archiv na radnici, policejní stanici a knihovně, abyste se dozvěděli více detailů o tomhle městě.

Trailer zároveň potvrdil spekulovaný odklad. The Sinking City nevyjde plánovaného 21. března, nýbrž někdy v průběhu letošního roku. Dobrou zprávou je, že české titulky budou nejen na počítačích, ale i na konzoli PlayStation 4. V Xbox One verzi s největší pravděpodobností nebudou, vývojáři Zingu prozradili, že se snaží vyřešit problémy, za které může absence českého rozhraní v konzoli od Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama