Video srovnává grafiku původního The Walking Dead od Telltale s chystanou kolekcí
The Walking Dead Novinka Video srovnává grafiku původního The Walking Dead od Telltale s chystanou kolekcí

Video srovnává grafiku původního The Walking Dead od Telltale s chystanou kolekcí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Slavná série od Telltale Games se díky opětovnému vydání na PS4 a Xbox One dočká třeba poupraveného osvětlení nebo kvalitnějších textur.

Reklama

Na začátku listopadu společnost Telltale Games odhalila kolekci The Walking Dead Collection, která na PS4 a Xboxu One nabídne všechny dosud vydané série čítající dohromady 19 epizod. Konkrétně jde o kvalitní a populární první sérii a její rozšíření 400 Days, stále solidní, i když už ne tak dobře přijatou druhou sérii a nanejvýš průměrné série Michonne a A New Frontier.

Jedním z lákadel The Walking Dead Collection je vylepšená vizuální stránka, kterou nyní demonstruje čerstvě vydané video. V něm uvidíte jednu z klasických scén první série, díky níž lze pozorovat třeba poupravené osvětlení. Nejvýraznější změnou jsou ale nepochybně kvalitnější textury, jak dokazuje zejména pohled na nemrtvou ženu.

The Walking Dead Collection vychází pro PS4 a Xbox One 5. prosince. O tom, zda se vizuální úpravy nějak promítnou i do PC verze jednotlivých sérií, stále nepadlo ani slovo, raději tedy s něčím takovým nepočítejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama